Tudi jaz sem interesent
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Morebitni skupni nakup sluxxa
-
- Kraj: Ljubljana / dolenjska
muha je napisal/a: |
Tam pri polžih sem že pisala o ironmaxu - Ironmax pro. Kot sem uspela pobrskati po internetu gre za francosko varianto, po učinkovitosti podobno sluxxu. Cena v trgovini je sicer približno 4x višja od sluxxa, a vseeno na m2 precej nižja od cene Ferramola. Nekaj več iz uradnega vira. Toliko, da vseeeno ne ostanemo čisto na suhem. |
jaz sem lani kupila ironmax, 5 kg je bilo mislim cca 50 eur, zadovoljna. če bi imela možnost kupit sluxx, bi ga, a lani te možnosti ni bilo. nemški proizvajalec prodaja samo tistim s certifikati za kemijo, takega pa jaz v Avstriji oz. nemčiji ne poznam nobenega. v prosti prodaji lani nismo našli nikjer.
-
- Kraj: Ljubljana / dolenjska
https://www.agrolit.si/o-nas/
lansko leto so imeli samo oni, sem se morala prav v njihovo trgovino peljat. Sem ga porabila skoraj v celoti, letos sem potresla in porabila ostanke konec aprila in grem kupit spet, me zanima, kakšna bo letos cena.
lansko leto so imeli samo oni, sem se morala prav v njihovo trgovino peljat. Sem ga porabila skoraj v celoti, letos sem potresla in porabila ostanke konec aprila in grem kupit spet, me zanima, kakšna bo letos cena.