Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

FIŽOL LIŠČEK visok

cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Juglans pozdravljen
Kakšno oplemenitenje!
Kaj bi te potem jaz lahko prosila za barem 3 fižolčke?
Hvala za odgovor in lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Vodenka, katerega Liščka bi - sivobelega ali rdečebelega? Oba imam, vendar imam sivobelega več. Tako bi bilo dobro, da se za rdečebelega priporočiš Juglansu, sivobelega pa ti dam jaz, prav?_________________naredimo svet lepši
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Okej ,bom vprašala sestrično kakšnega so gojili na domačiji k moj mož in tašča nevesta nič saj velik spremenila k je prišla ,je bil glavni krompir in zelje
brbr

Vodenka, me muči moj odgovor že od takrat, ko sem ga zapisala.... Tako popravljam svojo ponudbo in ti sporočam, da vsaj za eno/dve prekli obeh Liščkov dobiš od mene. Se zmeniva več na ZS, a ne?_________________naredimo svet lepši
vodenka

Imaš zs jaz ga nebom gojila ima gospa čist dovolj štiri zrna k je bla sam firbčna in je imela nek vzrok da pride Evil or Very Mad
brbr

No, potem pa štiri zrna od vsakega. Ti že veš, kako in kaj Wink_________________naredimo svet lepši
vodenka

Wink hvala
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Juglans, a spada rdeči lišček med bolj zgodnje? Ker pri meni pozni ne dozorijo 🙄._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

.. uf, sedaj pa ne vem natančno kdaj je zorel. Bom vprašal še koga iz nadzornega odbora, če se še kaj spomni. Sedaj ga že kar nekaj časa nisem sadil in zato "sive lise"

Javim v vsakem primeru.
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Ne, ta je pozen. Še pri nas je zorel zelo pozno, ko je bilo že zelo jesensko vreme.
Odgovori