Vodič: Nalaganje in vstavljanje slik v prispevek
-
Še en pozdrav
Uspelo, super. Pa res preprosto in hitro.
Sedaj bom tudi jaz kaj objavljala...uf, vesela ko marela...ha, ha
Bi sicer raje imela manjše slike...
To je lanskoleten cvetlični vrt. Letos je še malo cvetja, ali pa je že mimo. Nove slikce moram šele iz telefona na rač prenesti.
Hvala vsem pomočnikom, lepo bodimo, Mil
Uspelo, super. Pa res preprosto in hitro.
Sedaj bom tudi jaz kaj objavljala...uf, vesela ko marela...ha, ha
Bi sicer raje imela manjše slike...
To je lanskoleten cvetlični vrt. Letos je še malo cvetja, ali pa je že mimo. Nove slikce moram šele iz telefona na rač prenesti.
Hvala vsem pomočnikom, lepo bodimo, Mil
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Mravlja in AB, hvala za nasvet - jaz sem šla kar na ta IBB. Preprosto in hitro, le fotke so malo prevelike. Moram pogruntat, kako se jih da zmanjšati, a se mi zdajle ne ljubi _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Plamenka, imam to in je tako ogromna . Bom dala raje tale thumbnail, potem pa lahko klikneš gor, če želiš večjo.
_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Nekaj sem brskala po lanskih temah in opazila, da se naših slik, ki smo jih naložili preko shrani.si, ne da več videti.
Kot tole, na primer: http://forum.gartlc.si/gartlc-about2655-0-asc-240.html
Kot tole, na primer: http://forum.gartlc.si/gartlc-about2655-0-asc-240.html
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
-
- Kraj: Domžale