1JULIJSKO kofetkanje v ŽIVO v okolici Litije
-
- Kraj: Radegunda, Golte
-
Vse prehitro je minilo, saj so popoldnevi relativno kratki.
Zbrana družba ena A, hrana odlična, pijače dovolj, vreme je bilo ravnopravšnje, lokacija prijetno mirna (še GSM signala ni bilo, da me niso motili z obvestili o toči doma).
Še pred iztekom so padle ideje za naslednje leto - in ja, lepo je bilo videti (vsaj nekatere) člane v živo po 3,5 mesečnem premoru, spregovoriti besedo, dve, in že smo morali domov.
P.S.: Torta prav tako okusna, kot tudi lepa.
Zbrana družba ena A, hrana odlična, pijače dovolj, vreme je bilo ravnopravšnje, lokacija prijetno mirna (še GSM signala ni bilo, da me niso motili z obvestili o toči doma).
Še pred iztekom so padle ideje za naslednje leto - in ja, lepo je bilo videti (vsaj nekatere) člane v živo po 3,5 mesečnem premoru, spregovoriti besedo, dve, in že smo morali domov.
P.S.: Torta prav tako okusna, kot tudi lepa.
Treba je it v naravo.
borutl
borutl
-
Imeli smo se čuuuudovito. Ob dobri hrani smo se načvekali, si izmenjali mnenja, nasvete, recepte..... Torta UAU.
Melona lep lokal imaš.
Hvala vsem, ki smo prišli, saj je prav pasalo , da smo se zopet videli v živo.
Posebna hvala Brankecu, ugotovila sva, da se poznava že od rane mladosti.
Imejmo se radi.
vrtina_________________Objem, samo en objem .....
Melona lep lokal imaš.
Hvala vsem, ki smo prišli, saj je prav pasalo , da smo se zopet videli v živo.
Posebna hvala Brankecu, ugotovila sva, da se poznava že od rane mladosti.
Imejmo se radi.
vrtina_________________Objem, samo en objem .....
-
Plamenka, začuda, ne.
Očitno se je pri prehodu čez hrib precej zlilo, tako dež, kot toča. Stolklo nekaj je, pozna se, toča je bila na polomljeno velika in težka, ni pa to totalka, kot je že bila.
No, moja sestra jo je slabše odnesla - oz. njen vrt. A to je lokalna specifika - 1x eni, drugič drugi...
Očitno se je pri prehodu čez hrib precej zlilo, tako dež, kot toča. Stolklo nekaj je, pozna se, toča je bila na polomljeno velika in težka, ni pa to totalka, kot je že bila.
No, moja sestra jo je slabše odnesla - oz. njen vrt. A to je lokalna specifika - 1x eni, drugič drugi...
Treba je it v naravo.
borutl
borutl