Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Lubenice - Citrullus
-
- Prispevkov: 5235
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale
Hja, kaj pa vem ... ali niso glavne pridelovalke lubenic v Evropi države, kjer so običajne poletne temperature krepko nad 30 ?!
Saj čez dan, če je sončno, je res čisto prijetno, ampak nočne in jutranje temperature bi pa lahko bile malo višje.
Včeraj sem bil zjutraj pred služno na parceli. Taka rosa, da sem moral obuti škornje.
Saj čez dan, če je sončno, je res čisto prijetno, ampak nočne in jutranje temperature bi pa lahko bile malo višje.
Včeraj sem bil zjutraj pred služno na parceli. Taka rosa, da sem moral obuti škornje.
-
- Prispevkov: 5235
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale
Letos bodo pri meni lubenice pozne, kolikor jih sploh bo. Pozna se hladnejše vreme in mreže proti ptičem nismo pravočasno dali. Danes smo poskusno prerezali Ruby Heart. Meso je bilo sicer že rdečkasto, a peške so bile šele rjave, okus pa še ne dovolj sladek. Prejšnja leta so bile prve zrele konec julija.
-
- Prispevkov: 5235
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale