Oddeljeno iz teme Srečanje 3. 10.2020
-
No, se vsekakor pridružujem željam glede Plamenke, ampak dajmo se držati teme. Ne bi bilo dobro, da se člani Gartlca še dodatno ustrašijo druženja. Če sem iskren, bi najraje videl, da se te objave prestavijo kam drugam. Gotovo bomo Plamenko in njen prispevek z razstavo čilijev močno pogrešali. Jaz gotovo!
Ob spoštovanju priporočil za ustrezno obnašanje, se druženja ne rabimo bati, prej bi nam jo lahko zagodle kakšne hujše omejitve s strani vlade. Zato kar pogumno, saj na tržnici recimo, ni nič drugače
Ob spoštovanju priporočil za ustrezno obnašanje, se druženja ne rabimo bati, prej bi nam jo lahko zagodle kakšne hujše omejitve s strani vlade. Zato kar pogumno, saj na tržnici recimo, ni nič drugače
-
Zaradi moje pljučne bolezni (KOPB 4 st.) mi je osebna zdravnica prepovedala vse stike, ki niso zelo nujni. Seveda jo ubogam, ker vem, da bi bila okužba verjetno usodna.
Upam, da razumete, da se srečanja ne bom mogel udeležiti, bom pa poskrbel, da bodo dobitki vseeno prisotni.
Lepo pozdravljeni! V mislih bom z vami!_________________Narava vse povrne!
Upam, da razumete, da se srečanja ne bom mogel udeležiti, bom pa poskrbel, da bodo dobitki vseeno prisotni.
Lepo pozdravljeni! V mislih bom z vami!_________________Narava vse povrne!
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Hvala vsem za dobre želje! Zaenkrat sva z možem v redu. Vročino, ki me je precej zdelala, sem imela samo prva dva dneva, potem pa se je malo dvignila še 5.dan. Občasno kdaj zakašljam. Apetit se počasi vrača, od včeraj tudi nisem več utrujena, tako da upam, da bo šlo na bolje.
Jemljem D vitamin, cvetni prah, vsak dan si natresem čilijev prah v juho, pijem pesin sok, čaje, mažem se z Oljem 31...
Dnevi se vlečejo, še posebej zato, ker smo bili zaradi moža najprej v karanteni in sem sama zbolela šele po 9. dneh. Žal mi je za mlajša dva, ker bosta zamudila veliko pouka. Upam, da bosta v četrtek lahko šla v šolo.
Od prej osebno poznam dve osebi, ki sta imeli covid19. Kar me je presenetilo, so hitre spremembe. Zvečer sem se počutila normalno, nabrala sem še 2 gajbici paradižnikov. Zjutraj sem imela normalno temperaturo, le utrujena sem bila in sem šla nazaj ležat. Potem pa se je pojavila temperatura, ki je po dveh dneh izginila, kot bi odrezal.
Jemljem D vitamin, cvetni prah, vsak dan si natresem čilijev prah v juho, pijem pesin sok, čaje, mažem se z Oljem 31...
Dnevi se vlečejo, še posebej zato, ker smo bili zaradi moža najprej v karanteni in sem sama zbolela šele po 9. dneh. Žal mi je za mlajša dva, ker bosta zamudila veliko pouka. Upam, da bosta v četrtek lahko šla v šolo.
Od prej osebno poznam dve osebi, ki sta imeli covid19. Kar me je presenetilo, so hitre spremembe. Zvečer sem se počutila normalno, nabrala sem še 2 gajbici paradižnikov. Zjutraj sem imela normalno temperaturo, le utrujena sem bila in sem šla nazaj ležat. Potem pa se je pojavila temperatura, ki je po dveh dneh izginila, kot bi odrezal.
-
živa je napisal/a: |
No, sedaj pa lahko rečem, da poznam eno osebo, ki ima korono. |
Tudi jaz sem v klubu bivših koronistov.
Kdor pravi, da gre za lažji prehlad, se s korono sploh ni srečal. Na srečo sem vso sluz izkašljala, suh kašelj pa je popustil šele po enem mesecu. Vsak dan so novi znaki, kakšen dan vmes pa se počutiš skoraj normalno in misliš, da bo zdaj zdaj konec...pa ni.
Plamenka, vsi navijamo zate, boj kot za Rogliča in Pogačarja. Kmalu nas pridi obiskat!
Pomagajo velike doze vitaminov C in D, pa tudi cink. Gotovo imaš na vrtu in v shrambi kaj bogatega s temi elementi, drugače se pa najde tudi prehranske dodatke v drogerijah in lekarnah.