Jesensko srečanje v Sinji gorici, 3. oktobra 2020
-
- Kraj: Radegunda, Golte
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Spet eno prijetno druženje. Pod vplivom trenutne situacije nas je bilo precej manj, kot običajno, a vzdušje vseeno ni trpelo. Niti srečelov ni manjkal.
Še lepo vreme smo imeli! Pa kaj, če se je vmes malo ulilo, bili smo pod streho, grele so nas tople obleke in topla srca. Ob spoštovanju vseh protikoronskih ukrepov seveda!
Zelo lepo sem se imela. Še posebej, ker je moj naziv so-organizatorke bolj časteni kot dejanski. Vse, kar je bilo treba, so opravili metuljc, Bicikel in BorutL. Joj, kako to paše! Hvala vam. In vsem sodelujočim in še posebej tajani za jabolka, vrtin2 za zeleno čajoto čisto brez bodic in Plamenki (ter poštarici) za potaknjence fuksij. Čuvala jih bom kot punčico svojega očesa.
Še lepo vreme smo imeli! Pa kaj, če se je vmes malo ulilo, bili smo pod streho, grele so nas tople obleke in topla srca. Ob spoštovanju vseh protikoronskih ukrepov seveda!
Zelo lepo sem se imela. Še posebej, ker je moj naziv so-organizatorke bolj časteni kot dejanski. Vse, kar je bilo treba, so opravili metuljc, Bicikel in BorutL. Joj, kako to paše! Hvala vam. In vsem sodelujočim in še posebej tajani za jabolka, vrtin2 za zeleno čajoto čisto brez bodic in Plamenki (ter poštarici) za potaknjence fuksij. Čuvala jih bom kot punčico svojega očesa.
-
Sem že doma. Tudi poštarsko storitev sem že opravila. Kate se zahvaljuje in pozdravlja.
Druženje z vami je bilo balzam za mojo dušico. Sami veseli obrazi, prijetni in zanimivi pogovori, ob dobri hrani in melanholičnem jesenskem vremenu. Kaj bi si človek še želel? Ja, da bi bili zbrani vsi obrazi našega Gartlca, potem bi bilo srečanje popolno... Pa drugič, a ne?
Lep preostanek dneva želim._________________naredimo svet lepši
Druženje z vami je bilo balzam za mojo dušico. Sami veseli obrazi, prijetni in zanimivi pogovori, ob dobri hrani in melanholičnem jesenskem vremenu. Kaj bi si človek še želel? Ja, da bi bili zbrani vsi obrazi našega Gartlca, potem bi bilo srečanje popolno... Pa drugič, a ne?
Lep preostanek dneva želim._________________naredimo svet lepši
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Tale pušeljc je prišel k meni na srečanju v Sinji Gorici. Zelo lepo ponazarja dogajanje in moje doživljanje srečanja: pestro, živahno, pisano, bogato, ki s svojo lepoto osrečuje.
Hvala vsem, ki ste prišli, in lep pozdrav tudi vsem drugim Gartlčanom._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
Hvala vsem za prijetno družbo in organizatorjem še posebej da smo se sploh lahko srečali. Prijetne urice so kar prehitro minile. Plamenka hvala za sadikice in poštarci tudi. Hvala tudi vsem ostalim za vse kar ste mi podarili , vsake sadikice in potaknjenca se vesela.
Del poti domov je bil zelo naporen, od razcepa Malenc do Grosuplja je bi tak naliv, da si ga ne bi mogla predstavljat, če ga ne bi doživela. Večina pa jih vozi kot da ni vidljivost zmanjšana na minimum. Ampak ko se dobro konča je vse dobro. In od Žužemberga naprej je bilo sonce._________________CARPE DIEM
Del poti domov je bil zelo naporen, od razcepa Malenc do Grosuplja je bi tak naliv, da si ga ne bi mogla predstavljat, če ga ne bi doživela. Večina pa jih vozi kot da ni vidljivost zmanjšana na minimum. Ampak ko se dobro konča je vse dobro. In od Žužemberga naprej je bilo sonce._________________CARPE DIEM
-
Hvala vsem organizatorjem in udeležencem našega srečanja, bilo je prelepo, da obraze tudi vidiš in ne samo slišiš po telefonu.
Hvala, ker je bil z nami tudi naš Tugomir, saj mu je gorela svečka v spomin, da je pred 1 mesecem izgubil boj z boleznijo. Pogrešam ga. Šla sem direktno na pokopališče, da mu je ista svečka gorela naprej.
Upam, da se kmalu spet vidimo.
Imejmo se radi
vrtin2_________________Objem, samo en objem .....
Hvala, ker je bil z nami tudi naš Tugomir, saj mu je gorela svečka v spomin, da je pred 1 mesecem izgubil boj z boleznijo. Pogrešam ga. Šla sem direktno na pokopališče, da mu je ista svečka gorela naprej.
Upam, da se kmalu spet vidimo.
Imejmo se radi
vrtin2_________________Objem, samo en objem .....
-
-
Vsem organizatorjem hvala hvala hvala, da so nas pritegnili skupaj. Bilo je kratko, a sladko. Tudi dobesedno. Upam, da bo spomladi brez nalivov - vožnjo na srečanje si bom za vedno zapomnila. Tajana, drugače od vas smo mi po avtocesti od Unca do Logatca po avto cesti vozili celo samo 50 na uro. Tovornjaki pa še počasneje.
Še bolj upam, da se bo do spomladi to koronsko stanje nekako umirilo in da se bomo spet lahko podjetneje družili. Bodite lepo in ostanite zdravi.
Še bolj upam, da se bo do spomladi to koronsko stanje nekako umirilo in da se bomo spet lahko podjetneje družili. Bodite lepo in ostanite zdravi.