Govorila sem z gospodom, ki prodaja semena. Semena so očiščena, pakirana po 25kg. V tem času je edini problem prevoz, od njega k meni, in od mene naprej k vam. Če to razrešimo, smo zmagali.
Imate kakšno idejo? Ali kdo potuje v tisto smer in nazaj? Najbrž v tem času ne. Mogoče bi se lahko zmenili, da bi semena rezervirali, ali tudi plačali in prevzeli, ko bo možno. Če jih kupimo, bi jaz lahko prosila naše dobavitelje olja, s katerimi se že dolgo poznamo, da bi seme shranili oni in ga potem ob prvi priliki prevzamem.
Jaz sem tudi ZA, za vsako varianto, vzamem tudi 25kg vrečo, če ima tako pakirano in je lažje razdeliti(ni treba raztehtati) , plačam takoj ,tudi sorazmerni strošek prevoza, prevzamem pa ko bo to možno Lep pozdrav_________________Lep dan in uspešno delo.
Z znanci iz Bratoncev sem se zmenila, da bodo oni prevzeli naročene (in plačane) sončnice in jih po potrebi shranili do prevzema, oziroma ob prvi njihovi poti pripeljali v Ljubljano.
Jutri bi poklicala prodajalca in se dogovorila za nakup. Tako moramo določiti količino....
Trenutne želje so:
Dajmar 100kg Brbr 15kg Mil 20kg Češnca 10kg Lilija 25kg --------------------- skupaj 170kg
Sončnice so pakirane po 25kg, torej kupimo 7 vreč/25kg = 175kg. Mil, ti vzameš 25kg (?), midve s Češnčo si raztehtava eno vrečo. Prav?_________________naredimo svet lepši
Super Najlepša hvala , res sem ti hvaležna brbr za te sončnice, saj me je že skrbelo kako bom letos poskrbela za ptičke, sploh zdaj ko je omejeno gibanje Nekaj zaloge sem si preskrbela, ampak hitro kopni. .Zdaj me zanima samo kam nakažem denar in koliko. Lep pozdrav_________________Lep dan in uspešno delo.