Sončnice - semena, olje
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Vidim, da se nekateri navdušujete nad hladno stiskanim sončničnim oljem. Kako ga pa uporabljate? Dobila sem ga za darilo, pa ne vem, kaj z njim . Ga imate za kuhanje ali za solate?_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- Kraj: Domžale
-
-
- Kraj: Domžale
-
-
Izgleda, da se nam je letošnji nakup sončničnih semen ponesrečil. Moji ptički jih ne marajo preveč - v dveh dneh niso izpraznili hišice... Tudi Mamy mi je potarnala, da je zrnje majhno in ga njeni ptički ne marajo kaj dosti.
Boste še ostali povedali, kako je pri vas, a ne?_________________naredimo svet lepši
Boste še ostali povedali, kako je pri vas, a ne?_________________naredimo svet lepši
-
-
Na zalogi imam še nekaj zrnja iz kmetijske trgovine. Poskusila bom zmešati oboje in dokler ne pojejo vsega, ne dobijo novega.
So pa ptiči tudi prefrigani. Ko sem imela mešano zrnje, so vse razen sončnic pometali iz hiške na tla, barabini mali! Na tej sliki piše, s čim še lahko hranite različne vrste ptic.
So pa ptiči tudi prefrigani. Ko sem imela mešano zrnje, so vse razen sončnic pometali iz hiške na tla, barabini mali! Na tej sliki piše, s čim še lahko hranite različne vrste ptic.