Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PARADAJZMANIJA 2013

Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Borut pošlji naslov na ZS! Na albumu je čisto v redu, saj se dajo slikice lepo povečat, če klikneš nad sliko na povečaj. Nič ne delaj selekcije, naj si jo naredi vsak sam. Še enkrat iz srca hvala za slike, tako tebi kot fotografu Very Happy_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
abudabi

Odgovor Napisal/-a abudabi »

https://www.dropbox.com/sh/5raej0dtjpdjxkk/YlKc4R2_tx

Še par fotk z moje strani:_________________Maks
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Užitek jih je bilo pogledat palec gor .
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Hvala za številne fotke. Če že nisem mogla na srečanje, sem vsaj napasla oči na fotkah!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Super, dovolj je fotografij in s tem idej za novo sezono - za semena bom pa morala prositi.
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Ivčk te lahko prosim za kakšno semenko velikana o katerem je bilo zgoraj govora.
Hvala!
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Sonceluna, lahko dobiš, pošlji ZS, da ti dam svoj naslov. Mi bo mnogo lažje, če mi pošlješ kuverto s svojim naslovom, ker tako zagotovo ne bom pozabila..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
tinko

Odgovor Napisal/-a tinko »

Zapozneli utrinki s paradajzfešte.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Tinko, tole lepotico / lepotca na štirih nogah in s kosmatim repom si pa lepo ujel!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
tinko

Odgovor Napisal/-a tinko »

Ob tejle pujsi sem fotografiral deklico v pinki hlačah, beli majici, preko rame ima torbico, verjetno iz jeansa. Starše bi prosil, da se javijo na ZS, da jim pošljem fotografijo hrabre deklice.
Odgovori