Impozantno!
A je to v zvezi z akcijo Božiček za 1 dan?
GARTLC klepet na daljavo, 11. srečanje, torek, 8. 12. 2020
-
muha je napisal/a: |
Impozantno! A je to v zvezi z akcijo Božiček za 1 dan? |
To je akcija Božiček za en dan. Na slikah je samo majhen delček vseh daril, ki zasedajo celo klet hale v BTC.
Ponavadi vihtim bolj dirigentsko palico, letos je zaradi ukrepov vsak sam pregledoval darila. Tako je stanje na moji mizi.
instagram photo downloder
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Joooj, ne gledam vsak dan novih objav in sem spregledala tole srečanje . A naslednje čez 2 tedna, torej 22.12.? Si moram dati v opomnik. _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Plamenka, hvala! Sem si že naštimala opomnik . Če bi bila ta srečanja vedno v isti temi kot je jutranja kavica, bi dobila mejl. Tako je treba pa slediti novim objavam, to pa malo pozabim .
Morda bi lahko to omenili tudi v jutranji kavici, da se ne pozabi? Recimo: Dobimo se zvečer, ne pozabite! _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Morda bi lahko to omenili tudi v jutranji kavici, da se ne pozabi? Recimo: Dobimo se zvečer, ne pozabite! _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)