Tole o dobrih namenih "zmanjšati izbor" se pa tule na Gartlcu pogosto sliši _________________Barvit pozdrav, Ladka s Povelj, Bahnkova Zelenjava, rastline za barvanje, sadjeNazadnje urejal/a lpmami 09 Dec 2020 18:04; skupaj popravljeno 1 krat
Res ste temeljite in odločne, da ste že takole postavile spisek. Sam sem zaenkrat namenjen precej zmanjšati izbor. Ko pa preberem letošnji seznam, le stežka izločim kakega reveža. Pa še nekateri iz Plamenkinega spiska se berejo tako mamljivo.
No, malo sem odprla megafasickel in bom začela delati seznam - dopolnjevala ga bom sproti
Dwarf - imela jih bom zgolj v večjih loncih, na prostem mi jih prej napade bolezen, ker so košati. Imela bom zgolj po eno sadiko - skupaj računam na 8 do 10 sadik.
Bom še malo prespala, mogoče kaj zamenjam, samo upam, da bo to res zamenjam in ne dodam
Če bi kdo imel seme od katere sorte, naj javi, pa bom pogledala, ponekdo sem sicer pri koncu s semeni in tudi zato sorto uvrščam na seznam za 2021, ampak dajte povedat, pa bom pogledala.