Božični skriti srečelov ali Skriti Božiček :)

Odgovori
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

No, toliko samodiscipline pa je že v nas, da bi znali počakati z odpiranjem, a ne?

Na organizacijo ZOOM srečanj se ne spoznam... Mogoče pa bi "zoomanje" lahko prilagodili Božičkovim aktivnostim. Bo povedala Metuljc, a ne?

Če se odločimo za to, potem bi bilo dobro na pošiljke pod pošiljatelja napisati "Gartlc", recimo, da bi prejemnik vedel, da te pošiljke ne odpira do določenega datuma.

Kompliciram?_________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Brbr, jaz pa tako rada darilce odprem takoj, ko dobim. Wink Vendar sem prej želela povedati, da dvomim, da se bomo vsi, ki sodelujemo v Božičku, uspeli dobiti na zoomu. Tudi prejšnji teden se nismo. Ti si bila zaspana, ena je pozabila. Very Happy

Darilca je pa res najbolje čimprej oddat. En paket so na pošto sprejeli 2.12., dobila pa sem ga šele včeraj, po 12. dneh. Dva paketa, ki ju je prejela pošta dva dni kasneje, pa še čakam.
Nazadnje urejal/a Plamenka 15 Dec 2020 12:12; skupaj popravljeno 1 krat
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Mislim, da se bo vsaj nekaj obdarovancev zbralo za skupno odpiranje na zoomu.

Priznam, težko se bo zadržati z odpiranjem do takrat, a se bom potrudila. Tako kot v mlajših letih, ko smo komaj čakali, da smo lahko preverili, kaj nam bo Miklavž ponoči prinesel novega.

V tolažbo še to, neko študijo sem brala pred leti, ki je pokazala to, da tisti otroci, ki znajo takole biti potrpežljivi in ne takoj planiti po nagradi, so veliko bolj uspešni v življenju od tistih, ki so to takoj storili.

Aja pa še to, prav v veselje mi bo pripraviti in poslati darilo, mogoče še celo večje veselje, kot ga prejeti.

Very Happy
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Super ideje glede odpiranja, krasno😊!_________________sonček je in .....
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Predvidevam, da bomo darilca dobili po zoomu naslednji torek. Predlagam, da se takrat zmenimo, kdaj bo naslednji zoom in na njem odpremo darilca (ali pač pokažemo, kaj je bilo v darilcu, če bomo preveč firbčni in ga odprli prej. Konec koncev se lahko dobimo tudi v torek, 29. 12., saj bomo najbrž bolj kot ne doma, …..
Bo zanimivo ugibati, kdo je bil naš skrivni Božiček...….Laughing
No, tudi poštni žig nas lahko izda…... Embarassed
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

V teh časih, ko ima pošta gnečo paketov, toplo priporočam, da nanj napišete tudi svoj naslov, jaz sem ga že. (No, recimo, da me prejemnik pozna samo pod "muha" in itak ne bo vedel Wink Laughing ) Če slučajno ne pride do naslovnika, ga bom vsaj dobila nazaj.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi jaz nameravam napisati svoj naslov, namesto imena pa kaj drugega.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Mislim, da bo malo čakanja na izpolnitev naših želja (da bi takoj odprli) samo povečalo/podaljšalo naše veselje.
Jaz bom darilce (upam, da ga dobim) postavila pod smrekico in ob vsakem pogledu nanj me bo preplavilo nestrpno pričakovanje. Tako bom malo podaljšala sladkost samega odpiranja pošiljke...

Se spomnim, ko sem bila še otrok in sem žejna hitela v hišo, da bi se odžejala, proti koncu poti namenoma upočasnila korak in se malo dlje veselila skorajšnjega kozarca osvežilne pijače. Mogoče zveni mazohistično, pa vendar..._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

brbr je napisal/a:

Se spomnim, ko sem bila še otrok in sem žejna hitela v hišo, da bi se odžejala, proti koncu poti namenoma upočasnila korak in se malo dlje veselila skorajšnjega kozarca osvežilne pijače. Mogoče zveni mazohistično, pa vendar...

Ni mazohistično,to je pravo uživaštvo.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Brbr, nič ni mazo.
Ena od opredelitev zrelosti je tudi sposobnost odložitve želje. Po domače: majhen otrok ne razume, da se mu želja me more izpolniti takoj in cepeta in kriči, odrasel zrel človek zna počakati iz različnih nagibov. Eden je tudi podaljšanje prijetnega pričakovanja in povečanje veselja ob izpolnitvi želje._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori

Vrni se na “Čvek”