Božični skriti srečelov ali Skriti Božiček :)

Odgovori
češnca

Odgovor Napisal/-a češnca »

Z odprtjem trgovin se bo tudi vrsta pred poštami zmanjšala. Paket je mogoče oddati tudi na paketomatu, vsaj v večjih mestih in s sodobno tehnologijo.

P. S. Imam čisto preveč dela z drugimi darili, da bi letos sodelovala. Mogoče drugo leto. Wink
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ja, saj res, paketomati. Na GLS sem jih že dvigovala, PTT ga pa pri nas še nima.

https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Seznami/PS%20Paketomat%20-%20seznam%20za%20naslavljanje.pdf

https://www.posta.si/zasebno/postne-storitve/ps-paketomat

Je res priročno in enostavno. No, prvič sem rabila nekaj časa, da sva se s paketomatom razumela glede plačila, potem je le steklo.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Na Petrolu ti pa paket preda v živo tam zaposleni, kar je še prijazneje.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Božičku se je zmešalo.
Bojim se, da se mu ni dalo daril nositi okoli pa je na kar več paketov napisal moj naslov. Confused

Kakorkoli, z odpiranjem počakam na jutrišnji ZOOM. Joj, kako me daje firbec. Embarassed Very Happy

Mimogrede: hitro so prispela, oddana so bila konec prejšnjega tedna, 17. in 18. kot navadno pismo.
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Ha ha ha, Muha ti ga pa sekaš😊😂😂.
Men se pa tudi isto zdi🤔😋😂😂._________________sonček je in .....
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tudi pri meni sta dve darili in zdaj ne vem, sta bila tudi Božička dva ali je enemu nekaj iz vreče padlo Very Happy .
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Dobro jutro! Tudi darilo zame je prispelo Smile . Oddano je bilo 16. kot pismo. Juhu, bomo zvečer odpirali!_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Hm, danes je prispel en Rudolf, trdil, da je pooblaščen gartlčev prevoznik in, da ima pismo zame... Sem rekla, da ga že dobila, a je vztrajal, da je ta tudi zame. In res, naslovljeno je name, pošiljatel "Gartlc". Rudolf je krenil iz Novega Mesta 21.12., torej pošta dela s polno paro...

Zdaj sem pa zmedena, ker ne vem, kam paše prva pošiljka. No, vseeno počakam z odpiranjem.

Ali so že vsi Rudolfi opravili svoje delo?_________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Ne še. Še čakam ..._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Moj Rudolf je krenil na pot 19., sem mu naročila, da mora vozit na turbo pogon. Very Happy
Odgovori

Vrni se na “Čvek”