Božični skriti srečelov ali Skriti Božiček :)

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Muha, rentgen bhuahahaha bhuahahaha bhuahahaha ! Meni je vseeno, lahko komot počakamo.
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

jaz tudi mislim, da mora vsak dobiti darilo, potem pa bi odpirali...saj menda ni kdo pošiljal domače salame, da bi nas to premamilo Laughing_________________sonček je in .....
dašabina

Za mano čudovit večer z vami, poln smeha in toplih besed...

Še enkrat hvala iz srca za vsa čudovita darila, res ste me zasuli - cenim!

Drug teden nadaljujemo in resnično upam, da vsi dobite tudi darilo od svojih prvih izbrancev - 2 osebi ga še nimata, sumim pa na pošto - ker kakšno naključje - tako prejemnikovo darilo kot pošiljateljevo darilo je moralo iti skozi isto pošto... jaz sem bila pa tisti Božiček, ki je štrene mešal...Laughing, kar pomeni, da ste morali vsi dobiti najmanj 2 darili Very Happy

Zatorej pa res povabilo vsem, ki ste bili tudi danes zraven - Ana, Češnca, BrankoL, Brankec, Kate, Slavc, in ostali, če se želite pridružiti, samo naslove mi javite, jaz pa zavrtim kolo sreče Very Happy in odpiranje sledi v kratkem..._________________sonček je in .....
Nazadnje urejal/a dašabina 23 Dec 2020 00:43; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Tale skriti Božiček je pa super zadeva, hvala Dašabina za idejo in izvedbo!
Kako je pasalo "kofetkanje"! Hitro napišite, kdaj se srečamo naslednjič._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Če že hočeš, naj bo res hitro:
V torek, 29. 12. Da vidmo, če so nas na tepežji dan kaj natepli.......
dašabina

bomo videli, če se bo kdo javil v zs, sicer pa tako kot je bilo Very Happy , pa upam, da prideta še izgubljeni darili do pravih naslovnikov_________________sonček je in .....
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Hvala za tole izvedbo, super je bilo. Škoda ker so moje droži ponorele, bi ostala še nekaj časa.
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Tole "kofetkanje" brez kofetka je bilo pa res luštno Laughing . Se že veselim torka Wink_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Res je bilo lepo. Sicer sem prej zapustila omizje, ker sem bolj zaspane sorte. Tu se moram oprvičit, ker sem vas zapustila brez pravega pozdrava - pre hitro sem pritisnila izhod in že vas ni bilo več in to ravno, ko sem vam poslala velik objem...

Hvala Dašabini za ves njen trud in toplino, ki jo tako radodarno trosi naokoli. Seveda pa vedno znova tudi hvala Metulj, ki skrbi za "tehnično podporo" in red za omizjem.

Se vidimo, ali pa vsaj slišimo._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pravkar sem tudi jaz dobila pošto od skrivnostnega Božička s štampiljko iz Novega mesta in s praznično znamko. je je Počakam na torek. Wink
Hkrati bi se še enkrat zahvalila Božičku iz Ljubljane za krasno darilo. Teh kozarčkov prej nisem poznala. objemček
Odgovori

Vrni se na “Čvek”