15. GARTLC klepet na daljavo, 2. 2. 2021 ob 20. uri

MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Pridružila se bom malo pozneje, da vas vsaj pozdravim Dobila sem nujno delo.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ja, sem se včeraj spomnila, Copatka, da res prehitevam, a je to najbrž povezano z dejstvom, da upam, da nam pomlad prinese kakšno darilo, recimo ponoven pouk v živo. Wink

Še link, da nas najdete:

https://us02web.zoom.us/j/89800714521?pwd=YzNKS3U2bGJ4NVRKbnJBMDc1UWltdz09

Meeting ID: 898 0071 4521
Passcode: 695027
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Mene ne bo. Sem hin in nisem razpoložena. Se opravičujem.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Samo dve uri sem uživala Gartlc družbo, pa sem si napolnila baterije. Smo najprej ugotovili, da pravzaprav še ni pust in ne koledarska pomlad, pa smo že začeli s substrati pa s peko, sicer kruha. Pa imam spet en recept za preskusiti. Do naslednjega srečanja bomo pa cvrli in nato izmenjevali recepte in izkušnje in bo spet fletno._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Hvala za klepet, bilo je luštno kot ponavadi.

Sem obljubila link na pekač, ki ga dajem za pol cene, nov, še zapakiran. Če mogoče koga zanima Wink

https://www.amazon.de/Dr-Oetker-Maxi-Br%C3%A4ter-hochwertigem-Emaillierung/dp/B00EHFSL78

Nisem ga dvakrat naročila, kot piše, ampak se je prvi izgubil, poslali so mi ga še enkrat, potem je pa čudežno prišel še prvi z nekajtedensko zamudo Laughing ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Copatka...sem zmerila in bi pasal😊...
Je še na voljo?_________________sonček je in .....
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Dašabina, je še na voljo, ti odpišem na zs Smile_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”