cinija1 in njeno veselje
-
-
-
Lepo pozdraavljeni vsi
Po nekaj časa se vam zopet javljam in vas še enkrat lepo pozdravljam. Upam, da ste zdravi in sejete že vsemogoče.
Mene so danes pri jutranjem obhodu razveselili zvončki. Tako nežni in nebogljeni so videt, da človek dobi solze v oči. Morala sem po aparat. Saj vem, da jih mnogi imate še veliko več. Meni pa veliko pomeni tudi ta mali kupček saj lani je po razkopavanju uspel prikukat le eden sam in samcat.
En teloh tak navaden, gozdni mi cvete že od novembra. Tisti temni imajo pa popek pri popku.
in mene
Brbr hvala za por. Mi je 100% vzklil. Eni so malo večji, drugi pa čisto miceni.
Sedajle pa kar fino dežuje pri nas.
Dragi moji, bodite in ostanite zdravi.
Pa še en pozdravček od Neli
_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Po nekaj časa se vam zopet javljam in vas še enkrat lepo pozdravljam. Upam, da ste zdravi in sejete že vsemogoče.
Mene so danes pri jutranjem obhodu razveselili zvončki. Tako nežni in nebogljeni so videt, da človek dobi solze v oči. Morala sem po aparat. Saj vem, da jih mnogi imate še veliko več. Meni pa veliko pomeni tudi ta mali kupček saj lani je po razkopavanju uspel prikukat le eden sam in samcat.
En teloh tak navaden, gozdni mi cvete že od novembra. Tisti temni imajo pa popek pri popku.
in mene
Brbr hvala za por. Mi je 100% vzklil. Eni so malo večji, drugi pa čisto miceni.
Sedajle pa kar fino dežuje pri nas.
Dragi moji, bodite in ostanite zdravi.
Pa še en pozdravček od Neli
_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
-
Cinija1, a ne, kako se človek razveseli prvih cvetkov. Tudi pri meni raste en micen kupček zvončkov. Dve leti nazaj sem posadila eno čebulico. Zvonček se je do zdaj že kar razmnožil. Ima tudi popke, razcvetel se pa še ni.
Upam, da ti por lepo naredi - sem mu, pred odhodom na pot, zabičala, da se mora lepo obnašati... Naredi si topel dan._________________naredimo svet lepšiNazadnje urejal/a brbr 08 Feb 2021 11:12; skupaj popravljeno 1 krat
Upam, da ti por lepo naredi - sem mu, pred odhodom na pot, zabičala, da se mora lepo obnašati... Naredi si topel dan._________________naredimo svet lepšiNazadnje urejal/a brbr 08 Feb 2021 11:12; skupaj popravljeno 1 krat
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
O, Cinija, zvončke imaš! Sama tu, kjer smo zdaj, nimam sreče z njimi! Kupovala sem čebulice, prinesla sem jih iz tam, kjer sem živela prej in jih je še vedno veliko, tudi sosed jih ima... Jeseni sem spet kupila čebulice navadnih zvončkov, kronic (tako smo jim mi rekli) in Galanthus Double. Posadila sem jih v lončke, ki sem jih zakopala v zemljo. Zdaj nekaj leze ven, a dvomim, da se bodo dolgo obdržali.
Tudi telohi ti lepo delajo, najlepša pa je seveda Neli.
Tudi telohi ti lepo delajo, najlepša pa je seveda Neli.
-
Pozdravljeni dragi moji
Nekaj utrinkov včerajšnjega dne
Tu sta dve vrsti hrastovega lista , čese in čebulček bel. Pa tu in tam kakšen radič.
To je ohrovt,, ki pa je čez zimo kar lepo naredil glavo. Te dni enkrat bo šel v lonec, nekaj pa za omleto.
Tajanine solate posejane 7.2. in vzklile 25.2.
Za Veliko noč bo solatka v skledi
Pa lepe pozdrave vsem
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Nekaj utrinkov včerajšnjega dne
Tu sta dve vrsti hrastovega lista , čese in čebulček bel. Pa tu in tam kakšen radič.
To je ohrovt,, ki pa je čez zimo kar lepo naredil glavo. Te dni enkrat bo šel v lonec, nekaj pa za omleto.
Tajanine solate posejane 7.2. in vzklile 25.2.
Za Veliko noč bo solatka v skledi
Pa lepe pozdrave vsem
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...