Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Skupno naročilo pri Petroviću, jesen 2013
Moderator: Melona
Doli to je to kar sem imela v mislih Da je pa lahko eno tako lepo opravilo, kot je izbiranje prave, tako težko? Sploh, ker se mi je odprl tudi svet vrtnic z več kot metrom višine... ob hiši imam namreč le mali vrtiček. Danes bi tudi za tu izbirala drugače kot v preteklosti, šlo je bolj za trenutni navdih. Sicer pa bom zagotovo preurejala, in tudi Albertine dobi nekje svoje mesto - krasna je.
Ker se pa ne da vsega naenkrat (še dobro, in na srečo), zaenkrat, irenakk, naročam te:
zgodovinske
Ann Endt
Ormiston Roy
The Garland
Tuscany superb
William III
Warnerjeve
Edith Holden 2x
Ne vem kako bo, sem zgleda med zadnjimi? Če katere od teh ni več na voljo jo bom zamenjala s kakšno drugo.
Lp
Ker se pa ne da vsega naenkrat (še dobro, in na srečo), zaenkrat, irenakk, naročam te:
zgodovinske
Ann Endt
Ormiston Roy
The Garland
Tuscany superb
William III
Warnerjeve
Edith Holden 2x
Ne vem kako bo, sem zgleda med zadnjimi? Če katere od teh ni več na voljo jo bom zamenjala s kakšno drugo.
Lp