nxyz
-
Hvala, gotovo bo naslednja setev uspela, bom skrila pred vsemi
brbr, je še v nastajanju, trenutno smo v začasnem ampak bo, počasi in vztrajno.
Danes sva z možem ob potoku na parceli namestila 4 švelarje, da se je rob nekoliko zvišal. Zraven sem posadila 2 rdeča ribeza. Popoldan gremo skopati še jarek za borovnice, ki sem jih dobila pri gospodu Ferdu.
brbr, je še v nastajanju, trenutno smo v začasnem ampak bo, počasi in vztrajno.
Danes sva z možem ob potoku na parceli namestila 4 švelarje, da se je rob nekoliko zvišal. Zraven sem posadila 2 rdeča ribeza. Popoldan gremo skopati še jarek za borovnice, ki sem jih dobila pri gospodu Ferdu.
-
Češnja in ribeza zadaj desno.
Borovnice. Včeraj smo pripeljali šoto in kar nekaj gozdne zemlje v prikolici ampak še premalo, bomo v prihodnjih dnevih dosuli.
Iz suhih leskovih palic je nastala košarica za trobentice za pred hišo.
Komaj čakam, da se zemlja še nekoliko osuši, da jo razgrabimo in posejemo travo. Kjer je mokro je obupno, vse se prime na čevlje, ilovica res ni fajn.
Borovnice. Včeraj smo pripeljali šoto in kar nekaj gozdne zemlje v prikolici ampak še premalo, bomo v prihodnjih dnevih dosuli.
Iz suhih leskovih palic je nastala košarica za trobentice za pred hišo.
Komaj čakam, da se zemlja še nekoliko osuši, da jo razgrabimo in posejemo travo. Kjer je mokro je obupno, vse se prime na čevlje, ilovica res ni fajn.
-
V sredini maja so se prikazale tudi druge barve.
Kjer so bili prej samo beli tulipani, so zacveteli še drugi
Te mini mnogocvetne narcise v ozadju so mi bile všeč, "visoke" nič več kot 10cm
Ribez lepo dela, le ptičem je preveč všeč, so se ga že kar preveč lotili. Danes ga je šel mož zaščititi z mrežo, da bo vsaj kakšna bunkica za nas ostala.
Polno, kar prepolno. Jih bom nekoliko zredčila še danes
Kjer so bili prej samo beli tulipani, so zacveteli še drugi
Te mini mnogocvetne narcise v ozadju so mi bile všeč, "visoke" nič več kot 10cm
Ribez lepo dela, le ptičem je preveč všeč, so se ga že kar preveč lotili. Danes ga je šel mož zaščititi z mrežo, da bo vsaj kakšna bunkica za nas ostala.
Polno, kar prepolno. Jih bom nekoliko zredčila še danes