cinija1 in njeno veselje
-
Seveda Tajči. To se pa tudi v kuhinji pozna. Pa še Neli mi marsikaj prinese noter. No ampak za take stvari se jaz ne sekiram. Uživam in cenim to, kar imam, da res lahko skočim na vrt kadarkoli v copatah.
Mladina v utici pa veselo raste.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Mladina v utici pa veselo raste.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
Joj, kaj se je zgodilo! Mucic ni. Dveh pravzaprav ni. Dve sta še in ravnokar sem šla pogledat, če je muca pri njih. Muce ni bilo in sem segla z roko, da zdevam muce ven in jih poslikam.
Kaj mislite, da je naredila? Jih je morda nesla domov?
Muco lepo hranim vsak dan dvakrat. Dam ji brikete, po briketih pa pol vrečke mokre hrane. Ima tudi svežo vodo vsak dan. Res nevem, kaj ji ne paše .
Sem kar malo žalostna.
tukkaj se pa lupčkata
lep pozdrav_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Kaj mislite, da je naredila? Jih je morda nesla domov?
Muco lepo hranim vsak dan dvakrat. Dam ji brikete, po briketih pa pol vrečke mokre hrane. Ima tudi svežo vodo vsak dan. Res nevem, kaj ji ne paše .
Sem kar malo žalostna.
tukkaj se pa lupčkata
lep pozdrav_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Pusti muci odprto pot, naj mlade nese, kamor želi.
Smo imeli pri nas tudi tako dvodomno muco. Kakšno leto je skotila pri nas, kakšno leto na drugem domu. Ko je mlade hotela prinesti k nam, je šla tudi skozi visoko straniščno okno, ki je bilo edino odprto._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Smo imeli pri nas tudi tako dvodomno muco. Kakšno leto je skotila pri nas, kakšno leto na drugem domu. Ko je mlade hotela prinesti k nam, je šla tudi skozi visoko straniščno okno, ki je bilo edino odprto._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Lpmami ima prav, ne zapiraj vrat, ker ne bi mogla skrbeti še za tista dva, ki ju je (verjetno) preselila.
Muce so sila iznajdljive. Pred leti je ena pripeljala svoja dva mladička k sosedu in ju, ko je ocenila, da bo zanju poskrbljeno, tam tudi pustila. Soseda sta lepo skrbela zanju, jo božala in crkljala, kar se jima je pošteno maščevalo. Mucka sta bila namreč okužena z mikrosporijo, dobil jo je sosed in to na najbolj neprimernem mestu (male mucke največ valjamo po naročju, a ne ?: ). Je dejal, da je bilo hudo, boleče in dolgotrajno.
Torej: če dobite mucke neznanega izvora, je prva pot z njimi do veterinarja.
Muce so sila iznajdljive. Pred leti je ena pripeljala svoja dva mladička k sosedu in ju, ko je ocenila, da bo zanju poskrbljeno, tam tudi pustila. Soseda sta lepo skrbela zanju, jo božala in crkljala, kar se jima je pošteno maščevalo. Mucka sta bila namreč okužena z mikrosporijo, dobil jo je sosed in to na najbolj neprimernem mestu (male mucke največ valjamo po naročju, a ne ?: ). Je dejal, da je bilo hudo, boleče in dolgotrajno.
Torej: če dobite mucke neznanega izvora, je prva pot z njimi do veterinarja.