Tajčin vrt
-
- Kraj: Žiri-NM
Tajci, ne oddaja volna vonja po iztrebkih? Tudi jaz sem jo dobila, žal prepozno, običajno jo dam pod korenine sadik. ker neprijetno diši, je ne upam dati okoli plodovk. sem raje dala pokošeno suho travo.
Enkrat sem dala v jarek volno, malo zemlje nanjo, nato seme korenja in peteršilja. ko sem pulila plevel, je šlo še korenje skupaj z volno. Kar vleklo se je ven._________________Lp, Živa
Enkrat sem dala v jarek volno, malo zemlje nanjo, nato seme korenja in peteršilja. ko sem pulila plevel, je šlo še korenje skupaj z volno. Kar vleklo se je ven._________________Lp, Živa
-
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Vonj "škodi" samo našemu nosu. Mogoče še kakšnemu škodljivcu v našem vrtu, da se ji raje ogne. In - kot praviš - z dežjem in zalivanjem se iztrebki spirajo in je vonja vse manj. Seveda pa ne bi z močno onesnaženo volno zastrla ravno vrta pod oknom._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
- Kraj: Domžale
-
Zemlja je sveža, letos prvič zasajena z zelenjavo. Še neokužena.
Nageljčki bojo, zelo zmešani, malo kasneje, ker eni še niso zreli. Ne da se mi zbirat po barvah. Semena bo ogromno, če je še kakšen interesent, kar povejte. Ampak rabim natančna navodila, ker sem v tem še neizkušena.
Lp_________________Naj raste
Nageljčki bojo, zelo zmešani, malo kasneje, ker eni še niso zreli. Ne da se mi zbirat po barvah. Semena bo ogromno, če je še kakšen interesent, kar povejte. Ampak rabim natančna navodila, ker sem v tem še neizkušena.
Lp_________________Naj raste