Pri Plamenki
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Hvala obema!
Tajci, sivko imam še, seveda. Kadar jo boš želela.
Muha, malo tu, malo tam, pa se jih je nabralo okoli 60 različnih. Lani sem jih nekaj naročila pri Trajnicah Golob - Klančič. Včasih je bila naša članica. Letos pa v Vrtnariji Adamič (dostavljeno je naslednji dan po plačilu), pa v poljski trgovini Funkie, nekaj sem jih dobila v menjavi, nekaj pa mimogrede v kaki vrtnariji.
Iz radovednosti sem posejala lani pobrana semena oziroma odcvetele cvetove in imam zdaj polno sejancev, ki sem jih posadila med perunike, da jih razmejijo. Cveteli bodo šele naslednje leto, mogoče bo eden letos.
Te bele imam viška, če kdo želi:
Tajci, sivko imam še, seveda. Kadar jo boš želela.
Muha, malo tu, malo tam, pa se jih je nabralo okoli 60 različnih. Lani sem jih nekaj naročila pri Trajnicah Golob - Klančič. Včasih je bila naša članica. Letos pa v Vrtnariji Adamič (dostavljeno je naslednji dan po plačilu), pa v poljski trgovini Funkie, nekaj sem jih dobila v menjavi, nekaj pa mimogrede v kaki vrtnariji.
Iz radovednosti sem posejala lani pobrana semena oziroma odcvetele cvetove in imam zdaj polno sejancev, ki sem jih posadila med perunike, da jih razmejijo. Cveteli bodo šele naslednje leto, mogoče bo eden letos.
Te bele imam viška, če kdo želi:
- Plamenka
Summer sem danes slučajno ujela na ležalniku in ugotovila, da se ležalnik ujema z njenimi očmi.
Lubenic je letos malo, tole je bilo največ naenkrat, nekaj bo še treba pobrati.
Ajvaruša
Okrasno zelje
Ameriški slamnik Pink bonbon - ni se še razcvetel do konca
Zajčki
Perjanka, ki mi jo je pred leti dala Voda.
Perjanka Fireworks
Ena od okrasnih kopriv, zgojena iz semen. Brezuspešno pa iščem Black Dragon (tudi semena po evroskih spletnih trgovinah), ki sem jo eno leto vzgojila iz mešanice semen, kupljenih pri nas, a v drugo zime ni preživela.
Lubenic je letos malo, tole je bilo največ naenkrat, nekaj bo še treba pobrati.
Ajvaruša
Okrasno zelje
Ameriški slamnik Pink bonbon - ni se še razcvetel do konca
Zajčki
Perjanka, ki mi jo je pred leti dala Voda.
Perjanka Fireworks
Ena od okrasnih kopriv, zgojena iz semen. Brezuspešno pa iščem Black Dragon (tudi semena po evroskih spletnih trgovinah), ki sem jo eno leto vzgojila iz mešanice semen, kupljenih pri nas, a v drugo zime ni preživela.
-
Plamenka, tale ajvaruša pa ni čisto normalna . Imaš kakšno special sorto, ali samo kak posamezni plod?
Tudi moja Ljubov dlan je ajvaruša, pa ni tako dolga. Zanimivo, letos rodi in rodi že dolgo časa. Sem pa ravno porajtal da so plodovi proti koncu sezone vse lepši in tudi večji .
Še dva meseca sezone, pa bom prec za teboj _________________mfranc
Tudi moja Ljubov dlan je ajvaruša, pa ni tako dolga. Zanimivo, letos rodi in rodi že dolgo časa. Sem pa ravno porajtal da so plodovi proti koncu sezone vse lepši in tudi večji .
Še dva meseca sezone, pa bom prec za teboj _________________mfranc