GARTLC ŠKATLA S SEMENI

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Orhy, vse je stvar organizacije in entuziazma, kar nekateri premorejo/mo v vecjih kolicinah kot je običajno.
up up up
češnca

Odgovor Napisal/-a češnca »

Če se bo pobiralo semena za V Gartlc škatlo v Ljubljani, me štejte zraven. Imam veliko različnih buč, tudi nekaj paradižnikov in nekaj čilijev Habanero Chocolate in Maya Red.
metuljc

Seveda se bo pobiralo. Če se bo dalo, če si v Lj., bova organizirali prevzem v živo, po 1., če ne, pa pač po pošti.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Gartlc škatla - lanski plodovi jajčevca za seme - preberite, da ne bo neprijetnih presenečenj.
češnca

Odgovor Napisal/-a češnca »

Pri komu je sedaj škatla? Danes sem pospravila po svoji zalogi semen in viške lahko pošljem po pošti. Za vsak slučaj, če me ne bo na srečanje. Tu bom napisala bom seznam za boljšo predstavo. Predvsem imam veliko buč, zato jih ne kupujte (najljubša rumenjava Laughing ).
metuljc

Pri meni kot vedno.
Predlagam predajo v Ljubljani. Se domeniva po zs.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Dajmo se zbudit iz več kot enoletnega spanca, prosim. Čisto smo pozabili na naša semena, a ne?

Sama sem (končno) zaključila z inventuro semen doma. Predvidevam, da tudi vi. Tako bi bilo zelo lepo, če bi naredili inventuro še v "gartlcškatli", stara semena dali v uporabo ptičkom in dopolnili zakladnico z novimi semeni. Kaj pravite?
Za opravljanje inventure obstoječih zalog nudim prostor in kaj za po grlu. Čuvajka gartlčeve zakladnice prinese zaklad. Potrebujemo pa še kakšen par rok za samo delo.

Kaj pravite? Ste zato, ali pa menite, glede na to, da se več kot leto dni ni nihče zanimal za semena, da tako zbiranje semen nima smisla in se zmenimo za menjave, če so potrbne, vsak posebej?_________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Kar se mene tiče, imam raje direktne menjave. Tudi količin semen posameznih sort nimam velikih. Če kdo želi kaka določena semena, pogledam če imam in dam.
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Lahko dam v škatlo semena solat in podzemne kolerabe._________________Lp, Živa
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”