MENJAVE na srečanju 2. oktobra 2021
-
Prinesla bom kar nekaj zarodnih čebulčkov česna Anka.
Če komu pride prav, lahko prinesem nekaj listnatega peteršilja
Če kdo želi, lahko prinesem gobice mlečnega kefirja, malo droži za peko .
Imam tudi veliko zelo majhnih glavic jedilne Anke. Te dam v zameno za 2€/kg.
Prinesla bom tudi ene plod paradižnika Lučota, da ga boste probali in mogoče vzeli seme..._________________naredimo svet lepši
Če komu pride prav, lahko prinesem nekaj listnatega peteršilja
Če kdo želi, lahko prinesem gobice mlečnega kefirja, malo droži za peko .
Imam tudi veliko zelo majhnih glavic jedilne Anke. Te dam v zameno za 2€/kg.
Prinesla bom tudi ene plod paradižnika Lučota, da ga boste probali in mogoče vzeli seme..._________________naredimo svet lepši
-
Žal me je včeraj dež pregnal iz Savinjskega vrta, tako da lahko ponudim samo kaj raste na vrtu na Dolenjskem:
-kakšen plod bele jagode se še najde, ker ta jagoda ne dela vitic jo je potrebno sejati spomladi (zelo dobro uspelo meni letos), tako si s plodov lahko poberete seme in pojeste preostanek ter preverite, če vam okus odgovarja
so bolj drobne in rodijo tudi jeseni
-plodove (da si poberete seme) dveh različnih andskih jagod ena je bolj zgodnja, nižja in drobnejša, druga višja, pozna in tudi debelejša
-aloje (mogoče Aloe vera), imam tudi eno drevesasto alojo (mogoče Aloe arborescens), ki je za odrezat, naredi odrezani del korenine? če da, potem prinesem lahko tudi to
-zarodne čebulčke česna (žal pomešano anka in česen, ki sem ga dobila pri ciniji)
-vejice okrasnih kopriv, če bi jih kdo prezimil
-veje japonskih malin za potikanje
Preverim še jutri, kako je še z ostalimi stvarmi na vrtu in javim.
Imam tudi kar nekaj semen za gartlc škatlo.
-kakšen plod bele jagode se še najde, ker ta jagoda ne dela vitic jo je potrebno sejati spomladi (zelo dobro uspelo meni letos), tako si s plodov lahko poberete seme in pojeste preostanek ter preverite, če vam okus odgovarja
so bolj drobne in rodijo tudi jeseni
-plodove (da si poberete seme) dveh različnih andskih jagod ena je bolj zgodnja, nižja in drobnejša, druga višja, pozna in tudi debelejša
-aloje (mogoče Aloe vera), imam tudi eno drevesasto alojo (mogoče Aloe arborescens), ki je za odrezat, naredi odrezani del korenine? če da, potem prinesem lahko tudi to
-zarodne čebulčke česna (žal pomešano anka in česen, ki sem ga dobila pri ciniji)
-vejice okrasnih kopriv, če bi jih kdo prezimil
-veje japonskih malin za potikanje
Preverim še jutri, kako je še z ostalimi stvarmi na vrtu in javim.
Imam tudi kar nekaj semen za gartlc škatlo.
-
-