Vodič: Nalaganje in vstavljanje slik v prispevek

Odgovori
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Ja, osnovno nalaganje je preprosto. Se mi pa zdi, da tule ostali koristniki pri nalaganju slik uporabljate razne dodatne foto bravure - se bom o priliki poglobil, kaj ta sistem nalaganja slik na splet nudi.

Ko ne bo več tako vroče in soparno; trenutno mi možgančki sabotirajo Cool Laughing_________________mfranc
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav
Poskus

Lepo bodimo, Mil
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Še

hvala
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Zadnji čas, da si tisti, ki ste (smo) nalagali predvsem preko shrani.si. izberete drug shranjevalnik:

crtj je napisal/a:
Pozor slike -- tole je prišlo po mailu:

Spoštovani uporabniki storitve shrani.si

Sporočamo, da z dnem 19. 11. 2021 ukinjamo storitev shrani.si, kar posledično pomeni, da bodo s tem dnem izbrisani vsi podatki, vsebine, fotografije, datoteke, ki so bile naložene ter shranjene na spletni strani Shrani.si - Brezplačna spletna shramba za vaše slike.

Po tem datumu bo izbrisana celotna spletna stran Shrani.si - Brezplačna spletna shramba za vaše slike ter vsi podatki/datoteke/fotografije idr., ki ste jih naložili in shranili v okviru omenjene storitve.

Pozivamo vas, da si vse podatke/fotografije/datoteke idr. shranite drugam ter tako ohranite svoje podatke, saj po 19.11.2021 žal ne bo mogoče ne dostopati ne pridobiti že shranjenih podatkov.

Lepo vas pozdravljamo,

TSmedia
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Res škoda, če bodo potem tiste fotografije, naložene prek shrani.si, izginile s foruma.
Da bi šel pa zdaj pregledovat vseh svojih xyzw prispevkov, in prenašat fotografije iz shrani.si ter jih naložit na drugo mesto, potem še popravit povezave v vseh komentarjih s fotografijami ... Confused
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Jaz sem zato, da jih nadomestimo z novimi. Če bodo izginile še te, pa spet na novo. Če pri kakem svojem prispevku opazim izginulo fotografijo, ki je nujna za ilustracijo rastline, jo grem (če imam čas) poiskat na PC in naložim na novo.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Nekaj sem jih dopoldne uspel pospraviti, vseh ne bo možno.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Kar hitro gre. Klik v sliko, Save as (shrani kot) in potem v pripravljeno mapo na PC, ki sem jo ustvarila na novo z naslovom Slike iz shrani.si. Najti jih, raztresene po temah, to je malček težje. Ko kliknem na Poglej svoje prispevke, mi pokaže 64 strani po 50 vrstic .Confused Eh, pobrskala bom samo po seznamih rastlin, tiste so mi bolj važne. V Čveku in podobnih tudi če izginejo.

Vseeno se splača, ker so vse že lepo dimenzionirane za forume.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Eh, muha, če si priden, ti kaže biti... - samo še bolj priden Very Happy .
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Če pravijo, da je za mal d'narja mal' muz'ke, je tole za nič d'narja kar dolgo trajalo Wink_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori

Vrni se na “Ideje, pohvale, pripombe in nasveti”