Božični skriti srečelov 2021 ali Skriti Božiček

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pridem za zelo kratek čas.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Se vidimo, ali pa vsaj slišimo - odvisno od volje moje kamrce..._________________naredimo svet lepši
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Upam, da bom lahko prišla vsaj pozdravit!!!
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Srečno Novo leto vejica žur Srečno Novo leto vejica žur Srečno Novo leto

Srečno Novo leto vejica žur Srečno Novo leto vejica žur Srečno Novo leto
Nazadnje urejal/a metuljc 31 Dec 2021 10:10; skupaj popravljeno 1 krat
brbr

Ravnokar mi je poštar prinesel darilce od Lpmami. Iz srca se zahlvaljujem za dišečo pozornost.

Vsem včerajšnjim klepetalcem pa za prijeten čas, ki sem ga preživala v vaši družbi._________________naredimo svet lepši
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Tudi meni je bilo prijetno. Brbr, repa je že?

Ja, moj pravi Božiček očitno še malo pohajkuje Laughing , ampak kdor čaka, dočaka...ti ti Božičkova pomočnica še noče povedati, kdo je moj skrivni BOžiček, pravi, kdor čaka dočaka Wink_________________sonček je in .....
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Upam, da ste uživali ob odpiranju daril.
Midva se včeraj žal nisva uspela pridružiti.
brbr

Dašabina, repo sem ravnokar pripeljala. Zdaj moram, do drugega leta, še malo pošudirat kako in kaj, potem pa akcija.
Sem pa danes d škatli z mojim novim kozarcem za fermentiranje odkrila priložen recept za kisanje rdečega zelja - tudi o tem smo vćeraj razpredali. Bom recept ob priliki objavila v temi o fermentiranju.

Moja božička Tiana, kot obdarovanka sem te včeraj še posebno pogrešala, ker se ti nisem mogla zahvaliti za dragocenosti iz oči v oči Sad_________________naredimo svet lepši
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Letos je bilo okoli praznikov pri nas res noro, darila so čakala na odpiranje kar nekaj časa, tako da v resnici lahko rečem, da je nama z Borom prinesla darila Befana in ne skriti Božiček. Wink To, kdo je Befana sem se naučila v študentskih letih pri cimrih iz Primorskega konca. Našim zahodnim sosedom namreč darila prinese na svete tri kralje darila Befana na podoben način kot nam Miklavž mesec prej. No, vsaj včasih je bilo tako, ne vem kako je sedaj v komercialnih časih.

Se bom kar jaz zahvalila v imenu obeh. Skrivnemu božičku hvala za dišeča mila in knjigo o sadjereji. Tako eno kot drugo darilo je prišlo to točno prave osebe. Very Happy
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Tiana, kako lepo, slišala sem za ta izraz, nisem pa vedela, da to pomeni....

Moj SBožiček je naredil ovinek mimo mene in se je vrnil na Sever...nič hudega, menda letos decembra spet pride Laughing Laughing ..

Zato je lepo, da imamo v življenju še kakšne druge Božičke, kot je bila meni v letu 2021 Lpmami (hvala srce )...? v letu 2020 pa kar cel set forumskih prijateljev ( srce srce nestrpen klanjam se )!

Do decembra byby!_________________sonček je in .....
Odgovori

Vrni se na “Čvek”