Ameriška borovnica - Vaccinium corymbosum - II,
-
Čebele? Pri nas, pa smo na jugu, je danes bilo -6 zjutraj, podnevi pa ostaja ves čas zelo hladno. borovnice ne kažejo še kaj veliko življenja.
Edit: se moram replicirat, borovnice so res že štartale, zato sem jih danes pri 13°C poškropil z 1% bakrom, res pa ni nobene čebele še na vidiku._________________NM
Edit: se moram replicirat, borovnice so res že štartale, zato sem jih danes pri 13°C poškropil z 1% bakrom, res pa ni nobene čebele še na vidiku._________________NM
-
Tak grm je na poti propada. Pokusi ugotoviti kaj je narobe. Prvo poreži vse cvetove in večkrat (4-5x) pognoji z amonsulfatom. Med gnojenji naj mine vsaj
14 dni. Ne pretiravaj s količinami. Vsakokrat največ 50- 60g. Ča se do jeseni ne popravi, grm izpuli in poglej kaj je narobe. Lahko je presuho ali premokro,
lahko so ogrci, lahko voluhar, lahko pa tudi slab substrat itd. Poročaj!
Lp Ferdo_________________Narava vse povrne!
14 dni. Ne pretiravaj s količinami. Vsakokrat največ 50- 60g. Ča se do jeseni ne popravi, grm izpuli in poglej kaj je narobe. Lahko je presuho ali premokro,
lahko so ogrci, lahko voluhar, lahko pa tudi slab substrat itd. Poročaj!
Lp Ferdo_________________Narava vse povrne!
-
ferdo36 je napisal/a: |
Tak grm je na poti propada. Pokusi ugotoviti kaj je narobe. Prvo poreži vse cvetove in večkrat (4-5x) pognoji z amonsulfatom. Med gnojenji naj mine vsaj 14 dni. Ne pretiravaj s količinami. Vsakokrat največ 50- 60g. Ča se do jeseni ne popravi, grm izpuli in poglej kaj je narobe. Lahko je presuho ali premokro, lahko so ogrci, lahko voluhar, lahko pa tudi slab substrat itd. Poročaj! Lp Ferdo |
Ferdo,
tudi jaz sem imel lani na dveh grmih iste težave kot Paprika. Glede na to, da bi pognojil 4-5x z AS me zanima, kdaj lahko začnem z gnojenjem?
Lp
-