Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2022

Odgovori
borut70

Odgovor Napisal/-a borut70 »

Bravo Danilo Smile Pridem tudi jaz na obisk Smile
pa lepo pozdravljeni vsi Smile_________________https://www.facebook.com/borut.rojc.3
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Kdaj je prvi naslednji dan za plod? Zadnji čas da kaj posejem. Rolling Eyes
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Jutri, Bicikel. Wink
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Odlično, ravno prav, hvala!
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Kje imate trenutno vaše varovance? Moji so, vremenu navkljub, v toplih gredah na terasi. Zdi se mi, da danes še ni prehladno. Seveda jih bom zvečer prestavila v hišo._________________naredimo svet lepši
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Moji so kar še lepo notri. Res pa, da so večinoma šele tam nekje pri 5-6cm in niso še prepikirani v večje lončke.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Naši so bili včeraj preseljeni v lončke, tako da danes počivajo v malo hladnejši mansardi, čez dan dva pa bodo spet začeli s športnimi dnevi v rastlinjaku in prenočevanjem v hiši.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Te zadnje tople noči so bili ves čas zunaj, včeraj zvečer sem jih umaknila pod streho, ki je zunaj še nimajo. Če bi se ozirala le na temperaturo, bi bili še vedno zunaj.
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Moji (paradižniki in ostale rastline) so notri, na teraso jih čez dan nesem, ko je 10+ stopinj. Takole so bili zunaj včeraj, zdaj bodo pa nekaj dni notri.

mfranc

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Moji so še v prafazi - semena v vrečkah. Danes, jutri bo medfaza, odločitev katere sorte gredo na gredo Wink .

Nato čez vikend, prvi stik semen z zemljico .... Rolling Eyes_________________mfranc
Odgovori