Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Pozeba 2022

Odgovori
matejos

Odgovor Napisal/-a matejos »

Meritve ponoči od 0 in skoraj do -2, zahod in sever S so rešili oblaki. V polovica Slovenije jih ni imela._________________NM
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Dobili smo dodatni indikator mraza - mehurnik (koelreuteria) je začel prejšnji teden poganjati in ta je tipično res občutljiv, malo ga prime in je takoj kot kuhana špinača. Doslej vse OK.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Spet dobri dve uri minusa, do -1.8 C. Junijska lepotica je v polnem cvetu.
matejos

Odgovor Napisal/-a matejos »

Pri nas malo pod nulo oz nula, slana je bila vidna. Za češnjo ne vem ali je ok, cvetni listi počasi odpadajo. Ne vem namreč, koliko časa poteka cvetenje v normalnih pogojih, se mi pa zdi, da je slab teden vsekakor premalo časa. Zato sklepam, da je pozebla. Pa saj je vseeno, nov "dogodek" je že na vidiku, mi pa imamo tipično 2st C manj od uradnih meritev.. Rolling Eyes_________________NM
mravlja

Danes dotik nule...
Čez en mesec pride prvi od ledenih mož.
In potem... - na morje! Wink
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

MS doslej OK. Kakor gledam, sta načeloma še rizična prihajajoča nedelja in ponedeljek, čeprav če se bo res tako močno segrelo vmes (že danes je videti precej obetavno), to morda ne bo zares taka grožnja.
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Kar tako naprej, pri meni se marelice že slačijo. Cool
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

Bemti, če letos ne bo pozebe, kam bomo mi z vsem tem sadjem, glede na to da je prejšnje letos večino dreves pavzirala. Letos bo treba obtrgati zelene sadeže, ali pa bodo veje pokale._________________Iščem zanimive sadne vrste...
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

To so potem res sladke skrbi ...
mravlja

Jah nič, a bomo začeli novo temo? "Šokantno! Toča 2022!" Very Happy

(ne se hecat in ne klicat nesreče, je bilo toče lansko leto več kot preveč... Sad )
Odgovori