Povzetek Prinesem: 30 lončkov za sadike (Metuljc, Mil, Plamenka + za Bicikel) 10 mini sadikic paradižnika Galapagos (po 1 za Mil, Tajano in Muho, ostale lahko vse vzame Metuljc )
Dobim Fizalis in kakšna sadika zelene od Tiane Drobnjak od Cinije
Ima mogoče kdo kakšno sadiko žajblja? Moj je zimo zelo slabo prestal
Za srečelov pa ne vem, če bom kaj pametnega našla za darila _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Saj mogoče mi bo uspelo kaj najti, sicer bom pa navijala ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Slavc je se na voljo stoletna čebula Plamenka ali imaš še kašno okrasno koprivo viška_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
Brane imam nekaj poletnih sadik solat a so majhne lahko prinesem ali pa se oglasiš čez 10 dni na Golem_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
Brane imam nekaj poletnih sadik solat a so majhne lahko prinesem ali pa se oglasiš čez 10 dni na Golem
Živjo vodenka; lepo te bo spet videti po dolgem času ... Če imaš kaj viška prinesi, ker mi letos od 3x-tnega sejanja ni uspelo vzgojiti praktično nič solate ... Še nikoli kaj takega ...
Trenutno ti lahko ponudim samo kakšna semena vrtnin, če kaj rabiš in pa perunike temno škrlatne ter maslenice Kwanso. Sporoči, če ti kaj prav pride.