Delavnica bokašija - biogena

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

bobolino je napisal/a:
Metuljc, si mi prihranila rastlinico?

Seveda, kakopak, imam jo, popoldan jo, v objemu sence, posadim v lonček, da bo pridno rastla do naslednjega srečanja. metulj
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

fajn je bilo, res s super žensko in moško energijo, hvala vsem skupaj !! se še dobimo!! Very Happy
rukola

Odgovor Napisal/-a rukola »

Takle bokashi od prejšnjega leta, ko smo ga delali pri Plamenki je res super. Sem si tudi svojega namešal, ampak tisti je še vedno boljši. Mogoče zaradi dodane mlete keramike. Mi je žal, da sem letos zamudil. Mogoče pa naslednje leto. Very Happy
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Rukola, nekaj smo se menili, da bi jeseni ponovili, ker smo ga zdaj lahko vzeli manj, kot smo naročili.
andreja62

Odgovor Napisal/-a andreja62 »

Prišla sem z dopusta in vidim, da sem vse zamudila. Super bi bila jesenska ponovitev. Ali pa če se da kupiti kaj surovin, če vam jih je ostalo?
Sicer sem pa žalostna, ker imam čisto požgan vrt._________________Andreja
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Andreja62, koliko pa rabiš bokašija, nekaj še imam, samo ti bom zdaj verjetno težko kam dostavila, sem samo še danes v lj, potem pa se bom tudi sama malo potepala vsepovsod. Wink

o, rukola, smo te pogrešali ja. Smile In res smo se zmenili da ponovimo še v jeseni, še z boljšim receptom in sestavinami. Wink Naš je bil boljši, ker je bilo več dobre energije a ne Laughing
andreja62

Odgovor Napisal/-a andreja62 »

Planirala sem ga 20 kg, toliko ga sigurno nimaš. Upam, da se bom pridružila v jeseni, če bo organizirano. Drugače bi pa vsaj naročila surovine._________________Andreja
Uporabniški avatar
Plamenka

Po 20kg ga tudi ostali, ki smo prej planirali toliko in bili tam, nismo mogli dobiti.
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Plamenka je napisal/a:
Rukola, nekaj smo se menili, da bi jeseni ponovili, ker smo ga zdaj lahko vzeli manj, kot smo naročili.

Je morda na jesenskem srečanju predvidena ponovitev?_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Uporabniški avatar
Plamenka

Ne na jesenskem srečanju, enkrat drugič, če se bomo zmenili.
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”