Paradajzmanija 20. avgust 2022 - Šmartno pri Litiji

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Fajn, najmanj štirje smo že :-) . Dopišite še, katera sobota vam bolj ustreza.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Nisem prepričana, ali je slučaj, ali sem le bolj pozorna na določene dni, a vtis sem dobila, da paradižnik ob dnevih za plod bolj množično dozoreva.

Tako bo danes in delno jutri, potem pa 30. in delno 31. julij , 9. avgust ter 16.-18. avgust. Pa tudi v dnevih za korenino, ki so pogosto vroči in soparni.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Dober namig. Rečemo torej 20. avgust, ki se ujema tudi s predlogom Dašabine?
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Šmartno je le streljaj od mene, tako da bi bil že greh, če bi ne prišel.
A s paradižniki žal ne bo nič, letos sem imel druga dela.
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Če bo le možno pridemo tudi mi.
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Kot že napisano, če bo možno, pridem

Ustreza mi datum 20. 08

Lepo bodimo, Mil
JERCA

Odgovor Napisal/-a JERCA »

Zdravo vsem.

Forum res poredko spremljam, paradižnike gojim, ampak nisem več obsedena z njimi Laughing Letos mi je že junija nagajala žametna plesen, ki je med mojim dopustom zajela cel rastlinjak. Seveda se bo našlo nekaj plodov za razstavo, ampak brez velikih pričakovanj.

Organizacija dogodka mi je bila v veselje, ampak tega je že veliko let in sedaj imam veliko drugih dejavnosti, ki me polno okupirajo, tako da sem to prepustila dašabini in se od dogajanja malo umaknila.

Glede lokacije je pa tako, da je težko dobiti zastojn prostor, ki je blizu avtoceste, oziroma tako, da imamo vsi približno uro-1,5 ure vožnje. Seveda kadar želimo čimveč obiskovalcev. Glede Šmartnega pri Litiji mi ustreza, sploh ker je to vse nahitro in niti ni časa iskati druge lokacije.

Letos sem razmišljala, da bi se paradajzmanije udeležila, 20.8. mi ustreza in če bo zdravje dopuščalo, se vam pridružim.

Se potrudim in v naslednjih 14 dneh spremljam forum._________________JERCA- nekdanja ERIENNE
slavc

Odgovor Napisal/-a slavc »

Pozdravljeni

Datum mi ustreza, kraj tudi.
Paradajzki so začeli z delom.
Upam, da se vidimo.

Slavc
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Pozdravljeni

No, pridem tudi jaz. Če bo še kakšen paradajz, bom prinesla.
Mi kar zelo zorijo, sadik ni veliko, jem pa tudi vsak dan, če pa ne, pa gre v male kozarčke kot kockice.

Datum mi ustreza in se veselim , da se bomo videli in malo počvekali.

lep pozdrav cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Melona, me veseli, da si ponudila svoj prostor. Mogoče je naš kraj le preveč oddaljen in je bližina LJ boljša rešitev!

Meni je bila organizacija vedno v veliko veselje Very Happy , polno pričakovanj in srčno upam, da 10. razstava uspe!

Žal se razstave ne morem udeležiti, ker imamo isti dan Društvo kmetic Šentjernej razstavo paradižnikov v okviru občinskega praznika Jernejevo..._________________sonček je in .....
Odgovori