Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradajzmanija 20. avgust 2022 - Šmartno pri Litiji

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Najprej vsem opravičilo, ker se od četrtka nisem nič oglasila. Se zgodi, nama sta se zgodila tale dva; Čili in Poper, in imamo doma že tri dni obsedno stanje.

Paradajzmanija ... Malo nam je vsem dol padlo, ne? Niti blizu dvajseterice nas ni. Predlagam takole:
- dobimo se, kdor pride, pride, sporoči do četrtka, 18. avgusta,
- prinese vsak, kar lahko, lahko tudi čilije, buče itd, sporoči do četrtka, 18. avgusta,
- brez kakih hudih organizacijskih pravil,
- označili bomo vse plodove,
- priznanja za posebno težke/zanimive plodove bodo,
- če bomo lačni, bomo naročili dostavo, pijača bo itak na dosegu roke,
- improvizirali bomo, kar bo treba,
- prostor, parking in nujne zadeve bodo.

Bo, kar bo, včasih iz malega zraste veliko, včasih pa še tisto malo krepne, kaj čmo.

Muha, tebe pa prosim, če lahko tole vržeš v Srečanja.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Melona je napisal/a:

Muha, tebe pa prosim, če lahko tole vržeš v Srečanja.

Bi, a je bila Paradajzmanija vsa leta parkirana pri Paradižnikih. Lahko pa naredim povezavo.
Uporabniški avatar
Melona

muha je napisal/a:
Temo sem sedaj premaknila iz delovne skupine direktno v forum Paradižniki, da se boste lahko izjasnili še ostalil.

Ne, ne, tole sem napol prebrala in mislila, da si iz srečanj premaknila v paradižnike. Je že v redu, oprosti, sem malo frfrasta.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

He, hitra bralka, a ne? Wink . Dobro poznano. Embarassed
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Muha, lanska je bila pod Srečanja Wink . Jaz vedno tam iščem kakršnokoli obliko srečanj Very Happy_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Imaš prav, res je bila, a izjemoma, mi je ušlo. Druge so pa vse pri paradižniku. No, odslej bom poskrbela, da bo povezava tudi pri Srečanjih, da komu ne bo ušla.
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Pridna, Muha, hvala! Very Happy_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Jaz načeloma imam čas in se bom najverjetneje naslikal. Lokacija zame ni preveč daleč. Če mi bo dolgčas, imam še vedno v neposredni bližini dovolj lokacij za rudarjenje.

Vseeno pa osebno menim, da je 20. avgust morda že kar malo pozen datum za razstavo paradižnikov. Sploh letos, ko so zaradi poznanih razlogov vse zadeve bolj hitre.
Se mi zdi, da plodovi potem v drugi polovici avgusta niso več tako lepi. Vsaj jaz imam take izkušnje, da najlepši plodovi dozorijo na spodnjih etažah.
Pa tudi vreme že lahko kaj ponagaja in povzroči bolezni ter propad sadik.

Pač, čisto tako ... zgolj moje mnenje; morda za razmislek za naslednja leta ...

Je pa seveda vsako sezono malce drugače.
tajci

Odgovor Napisal/-a tajci »

Pridem tudi jaz. Prinesem, kar bo primerno pokazati. Ampak ne vem kam. Šmartno že, ampak kateri lokal, to pa je vprašanje._________________Naj raste
Uporabniški avatar
Melona

Hej, Tajči, super, da prideš!

Lokal je Kavarna Pungrt, Pungrt 20, Šmartno pri Litiji, nasproti šole in dvorane, ploščad s pošto. Natančneje se o vsem še dogovorimo.
Odgovori