Je že pri meni, testiran. Za pokušino sem v njem pasterizirala 7 loncev stročjega fižola Tema. Zaenkrat ga lahko samo pohvalim. Super je, ker ima tudi možnost kuhanja. V njem bom lahko naenkrat skuhala 10 kg rdeče pese, ki sem jo morala doslej razporediti v 3! lonce.
Časovnika (popravljeno) resda nima, a bom nabavila tistega, ki se ga da v vtičnico pa bo pokrit tudi ta del. Do konca jeseni me čaka še precej vlaganjaNazadnje urejal/a muha 06 Avg 2022 08:04; skupaj popravljeno 2 krat
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Električni grelnik, 27 litrov, Kochstar WarmMaster
Ja, imaš prav, narobe sem napisala. Seveda ima termostat. Ta ima razdelke do 90 °C potem pa še naprej dve črtici, kje piše Entsaften = sočenje in Kochen = kuhanje in voda vre. Na mojem receptu za stročji fižol namreč piše, da ga je treba pasterizirati na 100 °C in sem se v začetku ustrašila, da ne bo šlo. Dokler nisem uspela prebrati še zadnjih dveh napisov: