Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradajzmanija 20. avgust 2022 - Šmartno pri Litiji

Odgovori
htf_lover

Odgovor Napisal/-a htf_lover »

Če mi bo šlo skozi, bom tudi jaz prišel. Imam okoli 70 sort letos posajenih in vreme je letos zelo ugodno
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Uhuhu, 70 sort, vsa čast! Se veselim, izgleda, da se nas bo vendarle nekaj nakapljalo.
Uporabniški avatar
Melona

Dragi vsi, le še dober teden je do letošnje Paradajzmanije, jubilejne desete. Menda se bomo ja potrudili in obeležili obletnico, kot se spodobi.

Ponovimo:

1. LOKACIJA je Kavarna Pungrt, Pungrt 20, 1275 Šmartno pri Litiji, če bi kdo potreboval mojo telefonsko, je 040 437 068. Parkiranje je možno pred lokalom, ob njem, zagotovo pa bo dovolj prostora čez cesto pri dvorani.
2. ČASOVNI OKVIR je zgolj orientacijski in sicer od 10. do 14. ure, jaz bom tam od 7. ure. Do 12. ure bo z nami tudi kakšen gost lokala, potem bomo sami.
3. NAJAVE vseh, ki pridete, in vsega, kar bomo razstavili, bi bilo dobro imeti najkasneje do četrtka, da lahko kakšno stvar pripravim vnaprej.
4. PRIPONKE s svojimi in forumskimi imeni prinesite, če jih imate, sicer se bomo označili sproti.
5. PRISPEVEK bo ali pa ne, po vaši lastni presoji, namenjen pokritju stroškov s priborom, z vrečkicami za semena, s tiskanjem, s torto, če se boste odločili zanjo ...
6. HRANA IN PIJAČA bosta na voljo po pravilih, ki veljajo za gost. lokale brez kuhinje oz. za kavarne. Pomeni, da so dobrodošle domače dobrote, zraven katerih obvezno priložite ime mojstra, ki jih je naredil, da bo jasno, da to ni ponudba kavarne. Idealno bi bilo, če bi bile narezane na grižljaje. Serviete bodo na voljo. Če boste želeli, bomo naročili tudi dostavo hrane. Prosim, ne nosite domačih pijač, ker vam niti kozarčkov ne smem posoditi in ker ne želim imeti nikakršnih komplikacij.
7. PRIZNANJA bodo za najtežji paradižnik, za največ razstavljenih plodov in za najboljšo domačo dobroto, ki jo bomo izglasovali.
8. MENJAVE semen, plodov, rastlin ... lahko opravite na parkirišču ali v lokalu oz. na terasi, malo bomo pazili, da ne bomo trosili po tleh, če bo kaj ušlo, bomo pa že pospravili. Za menjave se dogovarjajmo kar tule.

To je to, na kar sem pomislila. Če opazite, da sem kaj spregledala, me dregnite. A si privoščimo torto za jubilej? Si jo upa kdo speči ali jo naročim?
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Če ne bo druge ponudbe, lahko spečem torto.

Lepo bodimo, Mil
Uporabniški avatar
Melona

Mil, zagrabljeno srce ! Nič narobe, če bo še kakšna ponudba, ni zakona, da sme biti samo ena.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

V uvodni prispevek sem dodala še datum in naslov, da bo bolj vidno. Morda celo pridem. Javim do četrtka.
Uporabniški avatar
Melona

Pridi, pridi, da kakšno modro razdremo po dolgem času. Kdaj smo se pravzaprav nazadnje videli? V Pustovem mlinu sem bila menda nazadnje zraven, ne?
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Saj, želja je, volja tudi, le prevoz me muči. Če bom našla koga, ki bo imel prost sedež iz Ljubljane in nazaj.
Beki

Odgovor Napisal/-a Beki »

Lep pozdrav!
Tudi jaz bom probala priti, četudi letos nimam prav sreče s paradizniki. Muha, verjetno vas lahko jaz poberem, prosim pišite mi par dni prej, da ne pozabim Smile
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Krasno in hvala, beki. Bo dovolj zgodaj, če potrdim v četrtek? In seveda javim kontaktne podatke.
Odgovori