Gartlclov na jesenskem srečanju 2013
-
voda res je spoznala sva se, a kdo bi si takole zapomnil vse obraze.. in res je nisem bil sam. Težko greva kam eden brez drugega, a to menda še ni greh
V službi mi pa res napiše nekaj o kodi 5 x x in nek srever erorr... ampak ne vseh straneh, ki gostujejo na mojforum, pri nekaterih pa celo napiše HEKANJE in naredi rdeč ekran._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
V službi mi pa res napiše nekaj o kodi 5 x x in nek srever erorr... ampak ne vseh straneh, ki gostujejo na mojforum, pri nekaterih pa celo napiše HEKANJE in naredi rdeč ekran._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
-
Pozdrav.
Voda, kot navajaš, naj bodo moje kosti Rdeče-Vijola vinogradniške breskve za srečelov vsaj pozlačene.Ja hudiča, to pa presega že meje "Telepatije". Kako si uganila, da imam v kompletu akrilnih barv tudi zlato barvo v tubi, pa tudi patino za kovine(oro). Kosti bi vseeno kalile, tudi če so v drugačni barvi od naturalne, a ne?. Bom prinesel tistim ,katerim sem obljubil kar v ZIP vrečki v mivki ,brez srečelova. Naturalne.
Ne bo niti progastih kosti , ki bi spominjale na PANACHEE fige ali hruške Švicarske hlače.
lp. VinkozNazadnje urejal/a vinkoz 17 Sep 2013 08:18; skupaj popravljeno 1 krat
Voda, kot navajaš, naj bodo moje kosti Rdeče-Vijola vinogradniške breskve za srečelov vsaj pozlačene.Ja hudiča, to pa presega že meje "Telepatije". Kako si uganila, da imam v kompletu akrilnih barv tudi zlato barvo v tubi, pa tudi patino za kovine(oro). Kosti bi vseeno kalile, tudi če so v drugačni barvi od naturalne, a ne?. Bom prinesel tistim ,katerim sem obljubil kar v ZIP vrečki v mivki ,brez srečelova. Naturalne.
Ne bo niti progastih kosti , ki bi spominjale na PANACHEE fige ali hruške Švicarske hlače.
lp. VinkozNazadnje urejal/a vinkoz 17 Sep 2013 08:18; skupaj popravljeno 1 krat
-
Ja lepo prosim Vinko, moja breskev je namreč od znotraj bela namesto vijolična. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home
-
Darso je napisal/a: |
Ja lepo prosim Vinko, moja breskev je namreč od znotraj bela namesto vijolična. lp D |
Pozdrav -
Darso- pripisano. Zadnji trenutek- zaradi količine. Sem pa jedel včeraj zeleno, velikosti skoraj REDHAVEN.Fi-64mm.Meso v notranjosti enake barve kot olupek na zunanjem levem delu sadeža na fot. Ta pa je zaželjena v prostoru, ampak cela -ne koščica. Aroma prisotna v celem ambientu.
lp. Vinkoz
-