KLEPET OB KAVICI V ŽIVO, ŠIŠKA, 6. 9. OB 16
-
- Kraj: Domžale
A pride kdo kaj prej ?
Jaz sicer še zbiram pogum ( in živce ) za vožnjo v Ljubljano ...
Sploh če se spomnim, kakšna kolona je bila danes že ob 6:40 proti prestolnici. Sem se peljal čez nadvoz in je že pred Domžalami vse stalo.
Prav prijetno je bilo 2 meseca, ko je bila raja na dopustih. Res škoda, da so se vrnili.
Jaz sicer še zbiram pogum ( in živce ) za vožnjo v Ljubljano ...
Sploh če se spomnim, kakšna kolona je bila danes že ob 6:40 proti prestolnici. Sem se peljal čez nadvoz in je že pred Domžalami vse stalo.
Prav prijetno je bilo 2 meseca, ko je bila raja na dopustih. Res škoda, da so se vrnili.
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Bilo je prijetno kot vedno, hvala za ta srečanja! Moja prijateljica pravi, da sem socialno podhranjena (saj se v glavnem družim samo s psi, ovcami in svojo boljšo polovico ). No, danes ste me nahranili s prijetnim klepetom ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Včeraj, ko sem pogledala radarsko sliko padavin, ste mi rekli - potem se boš pa hvalila, koliko je padlo . Nič se ne hvalim, ker okrog in okrog hiše sušim deke, pasje postelje in vse, kar sva (butla ) pustila zunaj - v dveh urah 12 l/m2. Je bolje verjeti napovedi _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)