JESENSKO SREČANJE, 8. oktober 2022 v Sinji gorici
-
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Zelo lepo in prijetno srečanje je bilo. Spontano smo prinesli tudi čilije in si jih ogledali. Razstava jabolk je bila zanimiva, krasni plodovi so bili. Pa fige so bile okusne. Prvič sem poskusila che, tega sadeža še nisem poznala. Pecivo je bilo okusno, grozdje tudi. Za srečelov se je nabralo veliko dobitkov. Vesela sem vsakega posebej.
-
Čeprav se mi je zdelo, da sem od začetka tako odsotna zaradi daljše odsotnosti , pa se je potem postalo prav prijetno, celo sonce je posijalo.
Krasne razstave in čudovita srečelovna miza - ja, jmed drugim sem si jurčke s zaželela in tudi dobila ..v tej vnemi sploh ne vem, kdo je bil srečni dobitnik drugih jurčkov ..
Hvala vsem za rastlinice, dobitke, in prijazne nasmehe, ki so zaokrožili dan!
Dragi bolni forumaši, hvala za pozdrave, spomnili smo se na vas in vas pozdravljamo!_________________sonček je in .....
Krasne razstave in čudovita srečelovna miza - ja, jmed drugim sem si jurčke s zaželela in tudi dobila ..v tej vnemi sploh ne vem, kdo je bil srečni dobitnik drugih jurčkov ..
Hvala vsem za rastlinice, dobitke, in prijazne nasmehe, ki so zaokrožili dan!
Dragi bolni forumaši, hvala za pozdrave, spomnili smo se na vas in vas pozdravljamo!_________________sonček je in .....