Malo kasneje sem prišla, ravno za kosilo, tako da sem si razstavljene čilije in sadje ogledala - in seveda okušala - po kosilu. Tudi pecivo je še bilo po kosilu na pladnjih. Eno boljše od drugega, pecivo in sadje.
Pa vsi prijetni klepeti, pozdravi, objemi, zeliščna darila, modelčki za milo, tombolski zadetki, pa sadje za domov ... res bogato druženje!
Hvala vsem udeležencem in posebej organizatorjem._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
JESENSKO SREČANJE, 8. oktober 2022 v Sinji gorici
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
Žal se oglašam šele sedaj , ker mi je zatajil računalnik.
Bilo je prelepo srečati stare znance, hvala organizatorjem in vsem, ki so s prisotnostjo popestrili srečanje. Hrana odlična.
Moj klic po jurčkih ni bil zaman. Prejela sem v dar SUPER JURČKA/poleg ostalih/ in sedaj njegove mere in teža.
- obseg beta 35 cm
- višina beta 12 cm
- teža beta 350 gr
- premer klobuka 19 cm
- teža celega gobana 770 gr
- čista teža /po odstranitvi spodnjega dela klobuka/ 550 gr.
Hvala Originalistu, ki me je slišala in me neznansko razveselila.
Hvala tudi za ostale darove pri srečolovu in paši za oči ob čilijih in sadju.
Imejmo se radi
Lahko noč in dobro jutro
vrtin2_________________Objem, samo en objem .....
Bilo je prelepo srečati stare znance, hvala organizatorjem in vsem, ki so s prisotnostjo popestrili srečanje. Hrana odlična.
Moj klic po jurčkih ni bil zaman. Prejela sem v dar SUPER JURČKA/poleg ostalih/ in sedaj njegove mere in teža.
- obseg beta 35 cm
- višina beta 12 cm
- teža beta 350 gr
- premer klobuka 19 cm
- teža celega gobana 770 gr
- čista teža /po odstranitvi spodnjega dela klobuka/ 550 gr.
Hvala Originalistu, ki me je slišala in me neznansko razveselila.
Hvala tudi za ostale darove pri srečolovu in paši za oči ob čilijih in sadju.
Imejmo se radi
Lahko noč in dobro jutro
vrtin2_________________Objem, samo en objem .....
-
Uh, vas je bilo lepo videt, slišat in tu pa tam kakšnega objet. Sem imela z vami toliko opravit, da se za pecivo, čilije in sadje sploh nisem zanimala
Kar se jurčkov tiče, me je nadvse razveselil AB - je več kot zaleglo moje neprestano jamranje, kako imam rada gobe, a jih ne znam nabirat... Hvala AB, povračilna akcija sledi.
Kar se čilijev tiče, pa me je razveselil Brankec (hvala) z gručico hudih Karolinc. Tudi tu ne bo šlo brez povraćilnih ukrepov...
Do naslednjič en velik objem vsem. Vas že pogrešam._________________naredimo svet lepši
Kar se jurčkov tiče, me je nadvse razveselil AB - je več kot zaleglo moje neprestano jamranje, kako imam rada gobe, a jih ne znam nabirat... Hvala AB, povračilna akcija sledi.
Kar se čilijev tiče, pa me je razveselil Brankec (hvala) z gručico hudih Karolinc. Tudi tu ne bo šlo brez povraćilnih ukrepov...
Do naslednjič en velik objem vsem. Vas že pogrešam._________________naredimo svet lepši
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Kako lepo vas je bilo spet videti! Hvala organizatorjem za ta balzam za dušo! Drugič se udeležim tudi srečelova, tokrat mi žal res ni uspelo ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- Kraj: Rimske Toplice
Končno sem ob računalniku, prek telefona je težko malce več napisati.
Tudi to jesensko srečanje je minilo v prijetnem vzdušju, bilo je prav živahno in na pol ad hoc pripravljeni razstavi sta zelo popestrili dogajanje.
Sladke dobrote izpod rok Tiane, Tajane in muhe, grozdje vrtin 2 in še koga so prispevali sladek del druženja. Hrana dobra, pijača po želji, klepeta obilo.
Dišavno vrtnični šopek vrtin 2 je krasil, mizo.
Srečelov je bil letos tak, kot bi ga jaz ohranila tudi vnaprej, pridelki in izdelki izpod naših rok, tudi kak gozdni sadež se je našel vem, ko je ravno tak čas.
Gostitelji prijazni, lokal urejen, se mi zdi, da je vsakič bolj. In vedno kaj novega pokažejo.
Za spomladansko srečanje smo rezervirali soboto, 22. 4. 2023
Le vreme nam je postreglo z malček nizkimi temperaturami, a najbolj vztrajni smo dočakali tudi sonce.
Hvala vsem za vse, v imenu vseh 4 organizatorjev, Bicikla, muhe, BorutaL, ki je tokrat opravičeno manjkal in mene.
Tudi to jesensko srečanje je minilo v prijetnem vzdušju, bilo je prav živahno in na pol ad hoc pripravljeni razstavi sta zelo popestrili dogajanje.
Sladke dobrote izpod rok Tiane, Tajane in muhe, grozdje vrtin 2 in še koga so prispevali sladek del druženja. Hrana dobra, pijača po želji, klepeta obilo.
Dišavno vrtnični šopek vrtin 2 je krasil, mizo.
Srečelov je bil letos tak, kot bi ga jaz ohranila tudi vnaprej, pridelki in izdelki izpod naših rok, tudi kak gozdni sadež se je našel vem, ko je ravno tak čas.
Gostitelji prijazni, lokal urejen, se mi zdi, da je vsakič bolj. In vedno kaj novega pokažejo.
Za spomladansko srečanje smo rezervirali soboto, 22. 4. 2023
Le vreme nam je postreglo z malček nizkimi temperaturami, a najbolj vztrajni smo dočakali tudi sonce.
Hvala vsem za vse, v imenu vseh 4 organizatorjev, Bicikla, muhe, BorutaL, ki je tokrat opravičeno manjkal in mene.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica