Ukinitev brezplačnih forumov

Odgovori
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Ja, super!

Če prav razumem se je Crtj javil, da nam uredi prenos na svoj strežnik, kjer bo, dokler bo (lahko) firum deloval naprej v enaki obliki (okolju) kot sedaj. Če sedanji "operater" ne bo sodelovalen, bomo izgubili ZS.
Kar se mene tiče, jih lahko izgubim.
Skratka, jaz sem za to, da se gre čim prej v akcijo in, da se mogoče niti ne čaka do zadnjega, a bo mogoče izvoziti sporočila ipd. Da ne bo potem situacija - 3 dni časa imate, pa se znajdite.
Tudi sem za to, da za to delo, ki ga bo Crtj opravil nekaj prispevamo. Kot tudi za opcijo, da se prispeva za morebitne druge materialne stroške.

Hvala Crtj!!!
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Tudi jaz se strinjam s Kate glede prispevka za crtja in za stroške ki bi nastali v zvezi z postavitvijo foruma.
Ta forum mi veliko pomeni. Vem ne oglašam se Embarassed a berem ga skrbno.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Pripravljena sem plačevati naročnino, le da forum ostane tak, kot je zdaj, saj je skupina na FB le zasilni izhod._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

se strinjam z obema zadnjima
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Ne skrbite glede stroškov, ker to res ni zelo velik podvig in se mirno opravi pro bono.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Sem vporašala g.Brbra, če lahko tudi on kako pomaga, a žal njegovo podjetje nima svojega strežnika (se ni izplačalo).

Pripravljena sem prispevati k kritju stroškov, ki bodo nastali pri ohranitvi našega foruma._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Poleg ZS je še ena stvar, ki jo bo nemogoče ohraniti brez sodelovanja sedanjega ponudnika:

Celotna vsebina forum.gartlc.si (in mobilne verzije) je zabeležena v iskalnikih, kot je na primer Google.

Kdor išče neke pojme in stavke, dobi povezavo na forum.gartlc.si. Ta povezava več ne bo delovala, ker sedanji ponudnik te vsebine enostavno ne bo več nudil.

Hkrati pa NE BO mogoče, da bi človeka stara povezava avtomatično peljala na novi naslov foruma, kakršenkoli že bo (na primer: gartlc.si ali forum.gartlc.si). To bi lahko bilo mogoče samo, če stari ponudnik poskrbi za ustrezne preslikave, kar pa se zdi malo verjetno glede na to, da je sporočilo razumeti kot "nam se več ne da ukvarjati s tem forumi".

Sčasoma se bodo iskalniki napolnili z novim naslovom, vendar je to proces, ki je relativno mehko kuhan.
Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

Pa kaj bodo forum samo zaklenili ali ga sploh ne bo več?
Life is like a game ... play it ...

Slika
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Po mojem razumevanju se ali sploh ne grejo več ali pa ne grejo več, razen če plačaš.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Jaz tudi razumem, kot da se ne grejo več, razen, če si ne bodo zadnji hip premislili. Wink A ta zadnji hip bo vsak čas tu pa še ni nič novega na njihovi strani.
Odgovori

Vrni se na “Ideje, pohvale, pripombe in nasveti”