Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Fižol

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

orca, visok za stročje in zrnje

Uporabniški avatar
Melona

mlečnik, visok za zrnje

Uporabniški avatar
Melona

konstantin, visok za stročje in zrnje

Uporabniški avatar
Melona

zuni gold, nizek za zrnje

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Bravo! Letos si morala biti posebno skrbna, da si pridelala toliko sort fižola in to še celo preklarja.
Uporabniški avatar
Melona

Nobena od fotk ni letošnja, pobrskala sem po arhivu in poslikala nekatera stara semena, ker me je razpenilo, da je izginilo toliko naših fotografij. Povsod sama obvestila, da so šle v maloro. In jih pogrešam, poleg opisa se mi zdijo fotografije skoraj nujne.

O letošnji beri sem pa že poročala pri Popru in Čiliju; vse sta pomulila, ne vem, če nista kaj s kozami v sorodu.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Melona, velika hvala, da si fižolovi bandi spet dala obraze. Jaz sem skoraj ob vse sorte. na njivi fižola sploh ne bom več sadila. Za pridelavo na vrtu, pa bom morala dobro premisliti, katere sorte bom sadila.

Enkrat pozimi, ko bo več časa, bom poiskala stare fotografije in jih dodala sortam, ki so brez slik._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Melona

Tudi tisti tvoji razpredelnici pogrešam, ena je bila za nizke, druga za visoke fižole, super sta bili. Kot praviš, pozimi bomo že še kaj skompletirali.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Bom našla..._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Melona

Moj samo zmajuje z glavo, jaz sem pa vesela kot majhen otrok, ker sem končno pospravila fižole tako, kot sem želela.

Odgovori