originalnilist
-
- Site Admin
originalnilist
(Prenos iz arhiva)
-
Ponujam:
belo potonko
roza potonko
seme volčjega boba(plav,roza,rdeč)
seme mačje mete
seme šebojevega nageljna
seme orlic(roza,plave)
seme zvončic visokih(plave)
sadike rumenega drena
sadike brkinskih češp
sadike rožlina
visoka plamenka
sadike plezave roza vrtnice( drobni, polni cvetki)2 sadiki
sadike mokovca
am.slamnik
viola perunike
plave perrunike
Dodajam
žafraniko
seme odolinov(zajčkov)rd.in beli
rukola
koriander
kodrasti in navadni peteršilj
sadike blitve ki se sama zaseje
seme drobnjaka
netreski (3 sorte)
homulice(3 sorte)
Repnjak: Arabis caucasica
Ostalo sproti dodajam
Iščem sadike sadnega drevja(vse sorte)
pampaško travoNazadnje urejal/a originalnilist 20 Sep 2013 06:31; skupaj popravljeno 3 krat
belo potonko
roza potonko
seme volčjega boba(plav,roza,rdeč)
seme mačje mete
seme šebojevega nageljna
seme orlic(roza,plave)
seme zvončic visokih(plave)
sadike rumenega drena
sadike brkinskih češp
sadike rožlina
visoka plamenka
sadike plezave roza vrtnice( drobni, polni cvetki)2 sadiki
sadike mokovca
am.slamnik
viola perunike
plave perrunike
Dodajam
žafraniko
seme odolinov(zajčkov)rd.in beli
rukola
koriander
kodrasti in navadni peteršilj
sadike blitve ki se sama zaseje
seme drobnjaka
netreski (3 sorte)
homulice(3 sorte)
Repnjak: Arabis caucasica
Ostalo sproti dodajam
Iščem sadike sadnega drevja(vse sorte)
pampaško travoNazadnje urejal/a originalnilist 20 Sep 2013 06:31; skupaj popravljeno 3 krat
-
-
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Originalnilist, je bela potonika tista bolj pozna (ne čisto najzgodnejša), ki ima dišeče cvetove? Če je ta, bi te prosila zanjo.
Pa za eno brkinsko češpljo ter sadiko plezave roza vrtnice bi te prosila.
Kakšna je plava perunika, ki jo iščeš? Daš link? Oziroma v čem se razlikuje od vijolične? Jaz imam temno vijolično, pa ne vem ali ti pride kaj v poštev.Nazadnje urejal/a Plamenka 18 Sep 2013 10:04; skupaj popravljeno 1 krat
Pa za eno brkinsko češpljo ter sadiko plezave roza vrtnice bi te prosila.
Kakšna je plava perunika, ki jo iščeš? Daš link? Oziroma v čem se razlikuje od vijolične? Jaz imam temno vijolično, pa ne vem ali ti pride kaj v poštev.Nazadnje urejal/a Plamenka 18 Sep 2013 10:04; skupaj popravljeno 1 krat
-
če jeplava perunika "ta navadna" ti jih prinesem, saj se jih mor, da bi cvetele vsakih nekaj let razdelit. lpvoda
sancy999 jaz imam neočiščena semena plavice a vmes so tudi roza. pri meni v I. zraste širok grmiček visok do 70 cm in ga moram okoličit. že zdavnaj so odcveteli. cvetove imajo radi različne žuželkice zato jo sejem tu in tam med povrtnino, pa še lepo je za videt. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
sancy999 jaz imam neočiščena semena plavice a vmes so tudi roza. pri meni v I. zraste širok grmiček visok do 70 cm in ga moram okoličit. že zdavnaj so odcveteli. cvetove imajo radi različne žuželkice zato jo sejem tu in tam med povrtnino, pa še lepo je za videt. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
originalist, imel bi kakšno sadiko brkinske češpe. Lepo prosim.
V obratno smer lahko ponudim jablano boskoposki kosmač. Cepljen na sejanec. Menda naj bi bil še prvobitnega, originalnega tipa. Do te domneve smo prišli v temi jablana. Poleg tega pa imam še viška ukoreninjeno sadiko kivija (jenny-samooplodna), pa še ...
..... obljubim, še danes objavim kaj lahko oddam.
Najlepša hvala
V obratno smer lahko ponudim jablano boskoposki kosmač. Cepljen na sejanec. Menda naj bi bil še prvobitnega, originalnega tipa. Do te domneve smo prišli v temi jablana. Poleg tega pa imam še viška ukoreninjeno sadiko kivija (jenny-samooplodna), pa še ...
..... obljubim, še danes objavim kaj lahko oddam.
Najlepša hvala
-
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica