KLEPET OB KAVICI V Šiški, torek, 6. 12. od 16. ure
-
-
-
- Kraj: Rimske Toplice
Tiana je napisal/a: |
Sem malo zorganizirala še miklavževe pomočnike danes in pripeljem polovičke orehov na srečanje. Zaenkrat 3 kg, po eno kg za Muho, Lpmami in Plamenko. Če bi še kdo imel, naj se čimprej javi. Ali če bi kaj spreminjal naročilo slučajno. Andrej, tudi celi orehi so še, dobiš ob priliki. |
Jaz sem ti pisala na ZS, da bi imela kak kilogram jedrc in kak kilogram celih, očitno s telefona ni prišel do tebe. Sem prepozna?
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Oh, spet en tak prijeten klepet! Obdelali smo vse od panetona do prodaje stanovanja, od piškotov, orehov, mandarin do hibiskusovih semen in nazaj ... Pa Miklavž je radodarno trosil po omizju ...
Sem že tako pogrešala naša srečanja v živo, da sem se odločila priti tudi, če bo slabo vreme. In je bil tja grede sonček, za nazaj sem pričakovala meglo, pa je bilo jasno in sem bila dobesedno v pol ure doma.
Skratka - hvala organizatorici in vsem prisotnim za prijetno druženje!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Sem že tako pogrešala naša srečanja v živo, da sem se odločila priti tudi, če bo slabo vreme. In je bil tja grede sonček, za nazaj sem pričakovala meglo, pa je bilo jasno in sem bila dobesedno v pol ure doma.
Skratka - hvala organizatorici in vsem prisotnim za prijetno druženje!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje