Žalujemo

Odgovori
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Juglans, sožalje, težko je sploh govoriti o taki stvari, ker je toliko večja od konteksta, v katerem sproti živimo. Kot si že sam opisal.

Ne vem, kaj bi lahko pozitivnega povedal, mogoče pa le tole: verjetno ostajajo še vedno tu drugi ljudje, živali, rastline, ki jim je lažje iti naprej s tabo kot brez tebe, ki te rabijo. To potem človeku daje smisel, tudi kadar se sam s sabo počuti brez smerokaza.
Pepe
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Pepe »

Iskreno sožalje, Juglans.
Jaz sem brata izgubil že pred desetletji. Verjamem, da odhod ni problem za tiste, ki so odšli. Njim je dobro. Ne more biti drugače.
Težko je za tiste, ki smo zaenkrat še ostali.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Juglans, moje iskreno sožalje.
Ob takšnih situacijah je težko, kolikor pa je le mogoče, naj te tolaži misel, da sta imela to srečo, da sta imela drug drugega in si tako bogatila življenje.
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Juglans iskreno sozalje._________________CARPE DIEM
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Juglans, iskreno sožalje.
Lepo si napisal in lepo na nek način na novo vrednotiš svoje življenje. Nekje sem prebrala misel, ki mi je osebno blizu, ne nujno v uteho, da ob izgubi bližnjega, kot je opisujejš, ta verzel, ki zazeva, nikoli zares ne izgine, si pa zapolnimo mesta okrog nje in tako na nek način ne boli več tako zelo.
sadjarvid

Odgovor Napisal/-a sadjarvid »

Res iskreno sožalje.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Juglans, tudi moje sožalje.

Pa želim ti, da se nehaš mučiti s tem kaj bi bilo, če ....
Je neproduktivno, sestre se spominjaj v vajinih lepih trenutkih.

Življenje je kratko, živi ga ..._________________mfranc
vrtin2

Odgovor Napisal/-a vrtin2 »

Juglans moje iskreno sožalje, prižigam virtualno svčko zanjo.
In ona je našla svoj mir, odšla je tja, kjer nič več ne boli.

vrttin2_________________Objem, samo en objem .....
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Sožalje, Juglans.

Vedno ostane praznina, najprej strahotna. Da nas pretrese do kosti. Da se zavemo vsega nedorečenega, neizrekljivega nedoumljivega. Potem ob tej praznini nastajajo nove gostote, ampak praznina še vedno je, ker samo zaradi tistega, kar je bilo nekoč namesto nje, smo tisto, kar smo.

Verjamem, da zdaj razmišljaš, kaj vse bi lahko bilo. Vendar tako je bilo, in če si človek preteklosti, se boš lahko tam zataknil. Če si človek prihodnosti, ni rečeno, da bo prihodnost po tvojih upih. Če si človek sedanjosti, boš živel tudi iz vsega dobrega iz odnosa s svojo sestro. in to bi ona hotela, po moje.

Bodi dobro!
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pravkar sem izvedela, da je včeraj umrl Izidor Golob, edini slovenski žlahtnitelj perunik. Moje sožalje družini in svojcem! Njegova sestra je bila članica našega foruma.
Odgovori

Vrni se na “Čvek”