Aye-Aye, jesen 2013
-
uuu, ste hitri
Mislim da bo zaenkrat za vse dovolj.
iz teme sladkorni grah sugar magnolia
Eh, iščem vrtnarja, ki bi bo potem vse to posadil, pa še morda kaj pocepil, saj so mene samo oči in potem vse preveč rastlin ostane v loncih, no pomanjkanje prostora je samo izgovor, za mojo nedejavnost. zato sem se odločila, da se discipliniram in vzamem samo tisto kar si res res želim To pa je uh
na seznam dodajam še sadike bambusa (Pseudosasa japonica)
Mislim da bo zaenkrat za vse dovolj.
originalnilist je napisal/a: |
Aye-Aye,nisem prosila za grah,a prosila bom za pisanolisto vrbo in oreh. lp |
originalnilist je napisal/a: |
Tudi jaz se postavim v vrsto za par semen. |
Marinka je napisal/a: |
Kaj pa iščeš ti, mogoče ti lahko kaj odstopim. |
Eh, iščem vrtnarja, ki bi bo potem vse to posadil, pa še morda kaj pocepil, saj so mene samo oči in potem vse preveč rastlin ostane v loncih, no pomanjkanje prostora je samo izgovor, za mojo nedejavnost. zato sem se odločila, da se discipliniram in vzamem samo tisto kar si res res želim To pa je uh
na seznam dodajam še sadike bambusa (Pseudosasa japonica)
-
-
Vse, ki sem jim obljubila kosmuljo obveščam, da se mi kosmulja nekam čudno obnaša in da so nove vejice posušene, bom vseeno nekaj starejših vej za potaknjence prinesla, mogoče se pa vseeno primejo. Če ne pa ponovimo vajo drugo leto.
V seznam dodajam še: eno čisto malo sadiko divje vinske trte (vitis silvestris), sadike Asclepias incarnata - svilnica (medonosna), sadike (križnolistni mleček ...
V seznam dodajam še: eno čisto malo sadiko divje vinske trte (vitis silvestris), sadike Asclepias incarnata - svilnica (medonosna), sadike (križnolistni mleček ...