Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Neglede kam sodita, zame sta na pogled zelo različna. Seveda ne kot marjetica in drevo ampak vseeno. Edino, kar imata na prvi pogled skupnega, so srebrni listi in moder cvet._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Doli, bom brezskrbi. takoj ko bo možno pokažem slike. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
silva30, da bi vzgajala za to , da jo dam v vazo. halo. za vzgojo enega grma, katrega občudujem na vrtu traja nekaj let. potem naj režem veje in jih dam v vazo. če bi imela več grmičev ne rečem kakšno vejico v kombinaciji z ne vem kakšno dugo rožo a tako kar v vazo?
itak jih na pomlad obrežeš, kot je rekla Doliy do tal (te vejice lahko potikaš) a ko cveti grmiček, "pa ima da plačem" če ga daješ v vazo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
he, he, voda: to je bilo vprašanje mojstrice izdelave šopkov in krašenja notranjih prostorov. Jo čisto razumem, da pri vsaki rastlinici najprej pomisli: kako bi se pa to obneslo v šopku. Iz tistih, ki mi rastejo v vrtu za okras, tudi jaz ne bi reskirala ene same vejice, za šopke bi jih pa posadila nekam, kamor oko ne zaide prav pogosto.