MENJAVE NA SREČANJU V SINJI GORICI 22. aprila '23
-
Priporočam se za kakšno mlado sadiko grma navadnega žajblja, moj se je lani posušil ....
in tudi pravega pelina, če ima kdo viška.
Menjam lahko za sadiko stebrastega lovorikovca (domača vzgoja), sadika pa je mala, komaj ukoreninjena. Zraste pa nekako takole:
https://drevesnica.si/izdelek/prunus-laurocerasus-schipkaensis-lovorikovec/
Če je še kakšna sadika ali dve solatne rumene paprike se tudi priporočam.
Za menjavo pa imam kakšno sadiko Kurtovske kapije ali koničaste rdeče.
...Nazadnje urejal/a brane 17 Apr 2023 14:02; skupaj popravljeno 1 krat
in tudi pravega pelina, če ima kdo viška.
Menjam lahko za sadiko stebrastega lovorikovca (domača vzgoja), sadika pa je mala, komaj ukoreninjena. Zraste pa nekako takole:
https://drevesnica.si/izdelek/prunus-laurocerasus-schipkaensis-lovorikovec/
Če je še kakšna sadika ali dve solatne rumene paprike se tudi priporočam.
Za menjavo pa imam kakšno sadiko Kurtovske kapije ali koničaste rdeče.
...Nazadnje urejal/a brane 17 Apr 2023 14:02; skupaj popravljeno 1 krat
-
-
Vrtin2, Ostrožnika sem gojila pred leti. Ker pa sem potrebovala predvsem fižol za zrnje, prostorske zmogljivosti pa imam omejene,je počasi izpadel iz "posadke".
Danes sem pregledala stara semena, če bi se morda še našlp kakšno zrno... Žal, ga nimam več.
Dobila sem ga pa pri mami Justiki. Mogoče ga ima ona. Pa tudi med Gartlčane sem ga nekaj razdelila... Vem, da sem ga dala MarijiV..
Ostali tvojh izbrancev pa ne poznam..._________________naredimo svet lepši
Danes sem pregledala stara semena, če bi se morda še našlp kakšno zrno... Žal, ga nimam več.
Dobila sem ga pa pri mami Justiki. Mogoče ga ima ona. Pa tudi med Gartlčane sem ga nekaj razdelila... Vem, da sem ga dala MarijiV..
Ostali tvojh izbrancev pa ne poznam..._________________naredimo svet lepši
-
Slavc pelin navadni ti lahko prinesem, menjam za sladki pelin.
Imam več sadik melise viška
Iščem pa sadike jagod 1x ali 2x rodne ter čajoto za posadit.
Vrtin2 prosila bi te za roza teloh.
Tajana če imaš še kako sadiko pora bi bila vesela.
Brbr za kakšno sadiko kapusnice in pehtran se tudi priporočam.
Cinija tudi za solato štrucarko bi te prosila kako sadiko._________________Vrt je harmonija narave in ljubezni vrtnarja!Nazadnje urejal/a NadaP 15 Apr 2023 09:42; skupaj popravljeno 1 krat
Imam več sadik melise viška
Iščem pa sadike jagod 1x ali 2x rodne ter čajoto za posadit.
Vrtin2 prosila bi te za roza teloh.
Tajana če imaš še kako sadiko pora bi bila vesela.
Brbr za kakšno sadiko kapusnice in pehtran se tudi priporočam.
Cinija tudi za solato štrucarko bi te prosila kako sadiko._________________Vrt je harmonija narave in ljubezni vrtnarja!Nazadnje urejal/a NadaP 15 Apr 2023 09:42; skupaj popravljeno 1 krat
-
NadaP, jagode ti lahko prinesem jaz. Kar nekaj jih mora z vrta, ker potrebujem prostor...
Dobiš tudi kakšno kapusnico. Koliko jih bo vsak deležen, bo znano konec tedna, ko vas in njih preštejem
Tudi pehtran dobiš.
Na vem, če je pravi čas, a zelo si želim vzgojiti svoj lovor (tak za jest). Če ima kdo kašno vejico za potaknit in če je pravi čas, se priporočam._________________naredimo svet lepši
Dobiš tudi kakšno kapusnico. Koliko jih bo vsak deležen, bo znano konec tedna, ko vas in njih preštejem
Tudi pehtran dobiš.
Na vem, če je pravi čas, a zelo si želim vzgojiti svoj lovor (tak za jest). Če ima kdo kašno vejico za potaknit in če je pravi čas, se priporočam._________________naredimo svet lepši