MENJAVE NA SREČANJU V SINJI GORICI 22. aprila '23
-
- Kraj: Žiri-NM
Brbr, za porezane vršičke se tudi jaz priporočam. Iz jeze, ker domači s poganjki (5 jih ima) sanja z rastjo in zelooo počasi rastejo, sem kupila gomolj, ampak ne vem, kdaj bo kaj.
so me domači gomolji izučili, da bom dala v vodo že decembra in če ne bo nič do konca februarja, kupim v lokalni trgovini gomolj. _________________Lp, Živa
so me domači gomolji izučili, da bom dala v vodo že decembra in če ne bo nič do konca februarja, kupim v lokalni trgovini gomolj. _________________Lp, Živa
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
Živa, NadaP, vršička batate sta samo dva. Sta pa dolga in mogoče se ju da še prepoloviti (?) in tako dobiti 4 rastline... Torej, prinesem eno posajen potaknjenec, dva vršička in gomoljčke s katerih sem pobrala poganjke. Jih še nisem zavrgla in še nastavljajo nove poganjke, ki pa so še majhni..._________________naredimo svet lepši
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Očitno je kar precej zanimanja za pehtran. Meni se je začel širiti med česen in lahko tam izkopljem poganjke, visoki so cca 10 cm. Je kdo zainteresiran?_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- Kraj: Radegunda, Golte
-
- Kraj: Žiri-NM
Prinesla bom semena: rumene kolerabe, turških nageljnov, solate Nansen, Marija, Canasta, špinače Matador, bunkice semena pora (je treba dati ven iz bunkice). Solata ni izpihana.
Koga zanimajo majhne sadike Aster? Malo jih lahko prinesem, če bo kdo presajal. Sadike iz mojega semena._________________Lp, Živa
Koga zanimajo majhne sadike Aster? Malo jih lahko prinesem, če bo kdo presajal. Sadike iz mojega semena._________________Lp, Živa
-