MENJAVE NA SREČANJU V SINJI GORICI 22. aprila '23

Odgovori
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tajana, tudi če ne, bo prav. Saj se bo moj zbudil (upam). Sem samo neučakana Embarassed

Plamenka, hvala._________________naredimo svet lepši
tajci

Odgovor Napisal/-a tajci »

Če je potreba po drobnjaku ga lahko tudi jaz prinesem. Sam povejte do četrtka do druge ure._________________Naj raste
NadaP

Odgovor Napisal/-a NadaP »

Martinka prinesem ti sadike paradižnikov, prosila bi te za maline in sladki komarček.

Hvala._________________Vrt je harmonija narave in ljubezni vrtnarja!
Nazadnje urejal/a NadaP 20 Apr 2023 21:53; skupaj popravljeno 1 krat
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Muha tudi jest z veseljem posvojim eno fuksijo, če ti hodijo viška.
Pred 2 leti sem od Juglansa posvojila krompir logatčan, ličan, avstrijc, Igorja
Če kdo želi lahko prinesem
Še nekaj skulent imam za podarit če so interesenti
Pa nekaj neprepikiranih paprik- babure, rdeča in navadna rumena3
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Martinka, prinesem ti zajčjo deteljico.

Bi še morda kdo? Sicer še ne odganjajo, pa ne vem za 100% katera je zelena in katera viola....

Če bi kdo letošnje sejance muškatne kadulje (cveti naslednje leto), ki sem jo lani dobil na srečanju, pa prav tako lahko. Le sporočiti je treba do četrtka do 20h.

Prinesem tudi narcise, plamenka.
rožica

Za tajči pa še en teloh in zvončke.
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Originalnilist: bo tudi zate.

Večji letošnji poganjki se slabo držijo matične rastline in so zato idealni za potikanje, da se ne bi kasneje vejice pod težo cvetov odlomile, kar pri tej sorti ni redko. Oskubljena matična rastlina se bo tudi še ponovno obrasla.
Tiste, ki so odgnale bolj pozno so krajše in čvrstejše, lahko ostanejo "v enem kosu".
Andrej B.

Odgovor Napisal/-a Andrej B. »

muha je napisal/a:
Andrej B: Zato pa smo tu, da tudi kaj doniramo.

Kar korajžno povej, kaj še rabiš. Marsikaj se najde, če ne zelenjava, pa okrasne rastline. Vsaj jaz zase lahko zatrdim, da z veseljem oddelim kaj od tega, kar že raste pri meni. Je večina tega tako ali tako prispela k meni v obliki donacij in samo širim način naprej. Ko bosta tvoj vrt in tvoja njiva prepolna, boš pa ti nadaljeval poslanstvo.

Hvala za lepo ponudbo. Zaenkrat bom prosil samo cinijo, če prinese tist fižol in solato kot sva se dogovarjala.

Bom šele letos videl, koliko prostora bo viška na njivi. Naslednjič bom pa zlahka donator rastlin.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Prinesla bom Gartlcovo škatlo s semeni (ki so že malo v letih, večina iz predkovidnih časov).

Predlagam, da si semena po želji vzamete s tveganjem, da bodo slabo ali ne bodo kalila.

Domeniti se moramo, ali s škatlo nadaljujemo ali ne. Prosim za mnenja, lahko na srečanju temu posvetimo nekaj trenutkov.
Prosim, ne pišite tukaj, lahko pa kak zs prileti. Wink
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

tajci je napisal/a:
Če je potreba po drobnjaku ga lahko tudi jaz prinesem. Sam povejte do četrtka do druge ure.

Vesela bi bila kupčka, trenutno imam samo onega, ki ima velike liste in zraste kake 30 cm, če ne več.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

živa je napisal/a:
Prinesla bom semena: rumene kolerabe, turških nageljnov, solate Nansen, Marija, Canasta, špinače Matador, bunkice semena pora (je treba dati ven iz bunkice). Solata ni izpihana.
Koga zanimajo majhne sadike Aster? Malo jih lahko prinesem, če bo kdo presajal. Sadike iz mojega semena.

Živa, te lahko prosim za nekaj malega semena canaste in nansen ter pora? Ker me ne bo na srečanje je moja poštarica Cinija, če lahko prosim semena daš njej.
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”