MENJAVE NA SREČANJU V SINJI GORICI 22. aprila '23
-
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Moji ruski pehtranovi otroci so izkopani . Naročili so: Slavc, MijaLan, Martinka, tajci in Plamenka. Jih je izkopanih več, bo še za koga. Upam, da se vam bodo prijeli, ker korenino je treba nekje odrezat .
Vidim, da sem zamudila drobnjak, če ga ima še kdo odveč, se priporočam._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Vidim, da sem zamudila drobnjak, če ga ima še kdo odveč, se priporočam._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- Kraj: Rimske Toplice
copatka je napisal/a: |
Moji ruski pehtranovi otroci so izkopani . Naročili so: Slavc, MijaLan, Martinka, tajci in Plamenka. Jih je izkopanih več, bo še za koga. Upam, da se vam bodo prijeli, ker korenino je treba nekje odrezat . Vidim, da sem zamudila drobnjak, če ga ima še kdo odveč, se priporočam. |
Menda dobim drobnjak, če bo zadosti velik, ti ga dam pol, ti pa meni še kak poganjek ali dva od preostalih tvojega ruskega pehtrana. Velja?
-
- Kraj: Radegunda, Golte